![]() |
Zan'ın yerine Baki Sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek olan Gökhan Zan'ın yerine defansın göbeğinde Baki Mercimek görev yapacak. İBO YİNE SAĞDA Yarın Fortis Türkiye maçında Çaykur Rize'yi konuk edecek olan Beşiktaş'ta, sakatlığı nedeniyle takımla çalışmalara katılamayan Gökhan Zan'ın yerine Baki Mercimek'in görev yapacağı öğrenildi. Baki defansın ortasında oynarken, Toraman sağ bekte görev yapacak. 'KAŞ' BEKLEMEDE Omuzunda http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dve burnunda sorun olan Gökhan Zan'ın, hafta sonundaki Galatasaray derbisine yetişmesi için doktorların seferber olduğu belirtildi. Bu arada Ertuğrul Sağlam'ın, Baki'nin yerine genç oyunculardan İbrahim Kaş'a da görev verebileceği ifade edildi. |
kaş la baki arasında fark göremiyorum ben şampiyonluğa giden yolda tecrübeli olan baki yi oynatmalı bence. |
başa geri donduk yaa off off off umarım gs ma.çına kadar düzelir zan yoksa kötüü |
İbrahim Kaş oynasın tabiki |
İbrahim kaç oynamalı diye düşünüyorum hızlı adamlar karşısında baki çok ağır kalıyor |
hataya tahammül kalmadı... artık bilincinde olsunlar..i.kaştan yanayım ben bakinin kırmızı kart görmek potansiyeli var.. |
ha baki ha ib.kaş hiç fark yok ikiside saçma sapan hatalar yapıyorlar..bu takımda başka yedek adam yok mu yazık bu taraftara ya kafamızda saç kalmadı her maç bunlar saç baş yoldurur adama |
Baki veya ibrahim kaş,farketmez bu maç için.Toramanla gordon oynasa daha iyi olur ama o zamanda sağ bekte oynayacak adam kalmıyor.İ.kaşı sağ beke çekip toramanla gordonu stoperde de oynatabilir belki.Marsilya maçında i.kaşı sağ beke çekmişti.Yine çekebilir diye düşünüyorum... |
Gs maçına yetişsin de ben başka birşey istemiyorum |
farketmez ikisinin de basit hataları var. |
Türkiye`de Saat: 18:52 . |