![]() |
Aydın'ın önü aydınlık Ertuğrul Sağlam, genç oyuncusunun her geçen gün olgunlaştığını söyledi. Sağlam'a göre Aydın kısa sürede büyük mesafe kat etti. BEŞİKTAŞ'ın genç hocası Ertuğrul Sağlam, alt yapıya her zamankinden daha çok önem verdiklerini söyledi. Sağlam, kadroda alt yapıdan yetişmiş 9 oyuncunun olduğunu, bunu artırmak için çalışmalar yaptıklarını da söyledi. Alt yapıdan A takıma alınan son oyuncu ise Aydın. AYDIN'ın kısa sürede büyük bir aşama kaydettiğini belirten Sağlam, "Serdar Özkan, İbrahim http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3DKaş, Batuhan'dan sonra Aydın da kalitesini ispatladı. Onlar bizim geleceğimiz. Önümüzdeki süreçte Aydın'dan daha çok yararlanacağız. Aydın her geçen gün olgunlaşıyor" diye konuştu. |
Aydın Karabulut, Herta Berlinden Beşiktaş A takımı için alındı. Tam olarak Beşiktaş alt yapısının ürünü sayılmaz. Bobo ile aynı zamanda geldi. Bobo A takımda yer aldı, Aydın ise PAF takımına gönderildi. Gerekli şansıda bulamadığı için hep PAF takımında maçlara çıktı. Aydın çok yetenekli bir oyuncu. Kendisine etkin ve etkili çalışma yaptırılırsa Beşiktaş çok büyük bir oyuncu kazanır. |
valla ben aydını çok begendim ayakları yere sağlam basan ve bu yalında bana güven veren birisi umarım harcanmazda geleceği parlak olur |
Çok değil 1-2 sene sonra Türkiye nin yeni sol açığı olucak |
fizik gücü pek yok...bu halledilirse önü açık aydının |
Bende beğeniyorum aydını. Çok çalışması lazım. |
ertuğrulun en beğendiğim yönü gençlere önem vermesi en büyük artısı bu..umarım biran önce şu üzülmezi keser de tello ve aydını arka arkaya oynatmayı uygular bikere dene be hocam |
Serdar özkandan sonra bir kanat oyuncusu daha kazandık.Gerçekten çok iyi bir oyuncu aydın.Gelecekte çok daha iyi olacak inş...Tabiiki daha çok çalışması lazım ama.Durmak yok onlara.Beşiktaşın gelecekleri... |
Stil olarak çok iyi.Birazda kendini geliştirrse herşey çk güzel olacak... |
bence ıyı oyuncu tecrubesız kalıyor bıraz ama bıkac seneye kalmaz adından cok soz ettirecek |
Türkiye`de Saat: 15:50 . |