![]() |
En azından Beşiktaş Kimliğine,Yıldırım Demirören'in ağzından düşürmeyipte asla sergileyemediği "Beşiktaşlılık Duruşuna" çok iyi hakim Bir Başkandı.. |
büyük bir kulüpte yüneticisi olup da eleştirilmemk mümkün değil hepimis bunu biliyoruz ama sizce demirören daha mı iyi gercekten bu kez gelen gidene fena halde aratıyor!!!! |
bENCE SÜrekli aynı konuya dönmeye gerek yoktur gerekli dersler çıkarılıp yola devam edilmelidir |
geçti artık.Onuda yuhalayan sevgili ÇARŞI drubu deilmiydi.O zaman düşünün... |
İşte Başkan Dediğin Böyle Olur.! Helal Serdar Başkan |
başkan ii hoş da açıklamaları hoş değil giden ihanet ediyo dışardan zarar vermek için elinden geleni yapıyolar o da beşiktaşlı duruşuna yakışmıyor |
yazıq ettiler sana |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Çoğu zaman ben bunu söylediğimde bana kızıyorsunuz. Ama Çarşı grubunun beşiktaşa nekadar faydası varsa bir okadarda zararı var. Zararının nedeni ise Çok ani olumsuz tepki vermesi. Buyrun serdar başkan ve onun yanında beşiktaşı zengin edecek hüsnü başkan gitti. Çarşı ve bütün taraftar ne zaman bazı şeylere sabır gösterir ise ozaman beşiktaş yavaş yavaş ayaklanmaya başlar. değilse her sene yenilik hersene değişiklik .kısacası zor dostum zor. |
Türkiye`de Saat: 03:55 . |