![]() |
Kartal'da Bobo şoku Beşiktaş'ta sakatlığı nedeniyle Denizli karşılaşmasında forma giyemeyen Bobo, bugünkü Rize maçı kadrosundan da çıkartıldı. Sağ dizinde ödeme bağlı olarak ağrıları devam eden Brezilyalı futbolcu, iki gün daha dinlendirilecek. Golcü oyuncunun, hafta sonundaki G.Saray derbisine yetişmeme riskinin bulunduğu belirtildi. Sağlam, bu nedenle forveti Holosko- http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3DNobre ikilisinden oluşturacak. |
bobodaki sorun ne acaba anlaşılması mümkün değil düzelmedi gitdi g.s maçında oynar inşallah |
Gs Mancında Oynaması Çok Güzel Olur. Bu Maçta Galibiyet Durumunda Şampiyonluğa 1 Adım Daha Yaklaşacağız. Umarım İyileşir Bobo. :( Haber İçin Teşekkürler. |
ben şu anki forvetlerden gayet memnunum. |
Aynen Katılıyorum şu an ki forvetlerde bir kaç maç ısrar edilmeli bobo kendini bulmadan takıma koyulmama böylece o da ne olursa olsun forma benim psikolojisinden kurtulur ve formanın değerini anlar |
bunu diicem aklıma gelmezdi ama ii olmş bnce holosko -nobre daha ii bobo gelnce holosko sag cizgiye gidiodu öle olmuodu :) YHA HOLOSKO-BOBO OLCK YADA HOLOSKO-NOBRE AMA SUAN NOBRE DAHA İİ GİBİ GÖZÜKÜO GS MACINDADA BOBO YEDEK BEKLEMELİ |
inşallah ciddi bir sorunu yoktur yoksa elimide patlayacak |
Gs maçına yetiş bobo.Zaten şu derbiye tam kadro çıksak onları yeneceğimizi düşünüyorum ki hafta içi zorluk derecesi çk yüksek olan bir maç oynayacaklar... |
Bu maç için boboyu aratmayacak golcülerimiz var, yeterli olması gerekiyor eldekilerin. |
hayırlısı nasılsa öyle olsun.belki gs için nobre-holosko ikilisi daha iyi işler yapar.ama bobonunda bir an önce düzelmesi şart |
Türkiye`de Saat: 19:07 . |