![]() |
acil balıkesir bjk-gs maçı herkese selam bana acil olarak cevap yazarsanız sevinirim balıkesirde bjk-gs maçı için organizasyon var mı? |
forumda hiç öyle bişey okumadım tek etkinlik maça gitmek olara biliyorum |
öyle bir organizasyonumuz yok.İnönüye gelmek istersen bekleriz ama |
Bahsettiğin şey Balıkesirden İnönüye topluca gelmek mi yoksa balıkesirde bir yerde birlikte maçı izlemek mi ? |
ya arkadaşlar organizasyon derken maça otobüs kaldırılacak mı o anlamda |
balıkesirden maça otobüs kaldırılacak mı? beşiktaş galatasaray maçı için ? |
valla biz forum olarak kaldırmıyoruz:) onu balıkesir çarşı gurubu ile görüşmen gerek |
Can arkadaşım, Balıkesirde Beşiktaşlılar derneği vardır bunu en iyi oradan öğrenirsin. BALIKESIR BESIKTASLILAR DERNEGI -------------------------------------------------------------------------------- Dernek Baskani Recep YORMAZ Adres Eski Kuyumcular M. Çankaya Sk. No:4 Sehir - Ülke Balikesir - Türkiye Web Sitesi Mail Adresi Telefon Numarasi 0266 241 00 01 Faks Numarasi 0266 245 75 25 |
saolun arkadaşlar daha ayrıntılı bilgisi olan varsa ekleyebilir saolun bu hafta eminim inönüyü cimboma mezar edicez |
evet arkadaşlar şu an telefon geldi balıkesirden maça gitmek isteyen varsa bilgisi olsun şan sinamasının karşısıda bilal abi var ondan rezerve yapabiliyorsunuz haftaya maçtayım :) |
Türkiye`de Saat: 08:00 . |