![]() |
Beşiktaş'ta Cisse şoku Çaykur Rizespor ile oynanan Fortis Türkiye Kupası Çeyrek final rövanş maçında sakatlanan Edouard Cisse'nin durumunun ciddi olabileceği öğrenildi. Karşılaşmanın 13. dakikasında rakibiyle girdiği ikili macadele de sakatlanarak oyundan çıkan Cisse'nin yapılan ilk kontrollerde sol diz iç yan bağlarında esneme veya yırtık olabileceği bildirildi. Fransız futbolcunun son durumu bugün çekilecek MR sonrası belli olacak. Cisse'nin sakatlığının ciddi olması halinde hafta sonu oynanacak Galatasaray derbisinde forma giymesi zora girecek. Bu arada yine aynı karşılaşmanın 30. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan bir başka siyah beyazlı futbolcu olan Gordon Schildenfeld'in de darbeye bağlı olarak sağ gözünde sakatlandığı ancak Hırvat futbolcunun durumunun ciddi olmadığı ifade edildi. |
korayı gönderen zihniyete ne diyeyim |
Alıntı:
|
koray iyileşti ama olan olmuş artık yapacak birşey yok cissenin iyileşmesini beklemekten başka umarım gs maçına yetişir |
Gel de Ertuğrul sağlam a kızma |
koray neden satıldı anlamak mümkün değil |
biz derbiye cisse siz çıkarsak hezimete uğrarız ön liberoda ricardinho oynadı yaa gülermisin ağlarmısın.ne hallere düştük. |
Kayseri maçından sonra cisse inş. bir daha sakat veya cezalı olmaz demiştim.Ama bu maçta yine bir talihsizlik yaşadı ve daha maçın başında sakatlandı.Umarım ciddi bir şeyi yoktur ve gs maçında sahaya çıkar.Onsuz maçlarımızı kazanmamız gerçekten çok zor.İnş. gs maçında arkadaşlarını yalnız bırakmayacak ve onları inönüde devireceğiz... |
yani onun yernde oynayan baska oyuncu yok inş. cisse sakatlanmaz uuff nedr bu sakatlıklardn cektiiimizz çile :( ama bnce ertugrul saglm holoskoyu izlediyse onu sag cizgide oynatmann ne kdr yannış olduunu görmştr inş. gs macında holosko-bobo yada holosko-nobre ileri ikilide oynar cisseye de acill şifalar hmde cok acil |
arta sahada agresif olmasan mac almasin.. bizim bi tane bile bole oyuncumuz yok... Beşiktaşin hangi matikla yonetildiginin acik bi gostergesi.... |
işimiz duya kaldı arkadaşlar dua edelim de cisse gs maçına kadar iyileşsin yoksa halimiz cidden çok vahim... |
Biri düzelmeden biri sakatlanıyo nolcak bu halimiz ya |
Ntvspor canlı yayınında Cisse 2 yada 3 hafta yok denmis |
Alıntı:
Arkadaşlar her Cisse sakatlandığında bu Koray Olayını ortaya atmayın.Cisse Ankaraspor maçındada yoktu kazandık.Bu kadar abartmayalım.Koray'ın yerinde oynayacak Serdar Özkan ve Serdar Kurtuluş neden yok asıl bunu sorgulamak lazım.Takım kaybetmedi ancak ilk maçın cezasını çektik sağlık olsun.Bir toparlananlım yeter. |
Cisse oynamazsa çok kötü olur zaten defansta inanılmaz zaaflar yaşıyoruz inşallah önemli bir şeyi yoktur. |
Alıntı:
|
Gel Serdar Kurtuluş umuz ol gel gel be nazar değdirdin kendine...Gelde kanatlarımız havalansın gel be |
hastaneye kaldığıldığına dair yazı geçti spor haberlerinde umarım çok ciddi bişeyi yoktur.geçmiş olsn.. |
Alıntı:
bakın dalga geçmiyorum eger biz baselden dolgadoyu alamasaydık onumuzdeki sezon delgado önlibero oynayacaktı :D ben öle yapalım demiyorum tabi ama komik demi :D:heeeelllllooooo: |
umarım galatasaray maçına kadar düzelir söylenecek o kadar yanlış varkii.. |
Ertuğrul istedi ama devre arası taransferi zor we pahalı olduğu için transfer yapamadı yönetim... |
tamda bu macamı denk geldi yani |
cisse gitti takm çöktu bence rizeye ondan elndık cisse olsydı elenmezdık |
biz BESIKTASIZ beyler uyanin biraz cissede olsa yeneriz olmasada yeneriz sampiyonluk isteyen futbolcu bu macta savunmada hucumda yapacak yok oyle yan gelip yatmak takim nicin olunur nasil olunur herkeze gosterecek cok rahatim fark atacagiz hicbir suphem yok 3 yada 4 0 gibi dusunuyorum gsden gol falan yemeyiz defans hatalari degil butun goller breysel hata be kardesim ertugrul hoca ne yapsin |
Abi o kadar kolay değil işte.Cisse çok önemli bir oyuncu bizim için.Bunu kayseri maçında görmüştük zaten.Top yapamamıştık o gün...Gs maçında oynamayacakmış büyük ihtimal.Bizim için büyük bir eksiklik olacak gerçekten.Ama ne olursa olsun kazanmalıyız bu maçı.Kayseri maçından tek farkı taraftar faktörü oalcak bence.Tarafatara çok güveniyorum,cissenin eksikliğini başka türlü kapatamayız çünkü.Bu bir gerçek... |
bence cift ön libero oynamasi gerekiyor besiktas´in gs ya karsi. mesela tello özkan olabilir. sol acik aydin sag acik holosko. forvet nobre arkasinda delgado. |
cisseye çok üzüldüm şahsen inş iyileşir cisse seni çok seviyoruum EN BÜYÜK KARAKARTAL YENSENDE YENİLSENDE HEP KALBİMDESİN BEŞİKTAŞIM |
YA CİSSE İNŞ İYİLEŞİR ÇOK ÜZÜLDÜM SENİ ÇOK SEVİYORUM CİSSE YENSENİZDE YENİLSENİZDE HEP KALBİMDESİN BEŞİKTAŞIM |
size göre olay bize göre normal nasıl koydu ama kadıköyde koray napalım bi yıldız daha koparıldı yuvadan olsun bu gs yi cissesizde yeneriz.11 cesur yürekle |
yetişir yaa cissesiz beşiktaşı düşünemiyorum..ama bence iyileşir iğneyle felan oynar. |
Alıntı:
|
hemen iyileşse çok iyi olur ama...futbolcularımızın artık dikkatli olması gerekir... |
4 hafta yok buyrun sımıd ne olacak pekı..kım oynayacak onun yerınde.... |
yokmu altyapıdan biri ya... cisse yok..serdar ne zaman sahalara dönecek bi haberiz... |
Türkiye`de Saat: 19:34 . |