![]() |
artık gs maçına bakalım umarım cisse iyileşir |
Klasik bir Beşiktaş izledik. Hem atıyor hem bol yiyor. |
Alıntı:
|
Yine saçma sapan goller yedik herzamanki gibi.Yediğimiz golleri çıkarmamıza rağmen tura yetecek skoru bir türlü bulamadık.Son dakikalarda o kadar bastırmıştık halbuki.Bir gol gelebilirdi ama olmadı...Son iki senedir bu kupayı zaten alıyorduk.Bırakalım bu seferde onlar alsın.Ne yapalım yani şimdi.Önümüzde çok önemli,şampiyonluğu etkileyecek bir derbi maçımız var.Buna konsantre olmalıyız.Başka bir seçeneğimiz yok çünkü.O maçı ya kazanacağız yada kazanacağız.Tabiiki rize maçındaki futbolla bu olmaz ama adı üstünde bu bir derbi.Ve oynanacağı yer inönü cehennemi.Çok farklı bir atmosfer,bu tip maçlarla kıyaslamak çok yanlış olur bence.Ve tam kadro çıktığımız takdirdede gsı yeneceğimizi düşünüyorum.En ufak bir şüphem bile yok bundan... |
pardon elendk yha moraller bozuk tabi yenilgiyi yannış yazdım :) sorry |
bu ne yaaa bi kerede yüzümüzgülsün yaa derbileri kaybet kupadan rize gibi bir takıma elen nereye kadar yaa böle giderse gs haftasonu fark atar bunlar top oynamıyor liverpoolun yaptığını gs nin yapmasından kokuyorum :(:(:( |
off off bu kadar kolay gol yiyen baska takim varmidir dunyada biktim her macta cok basit goller yiyoruz, insallah pazar aksami cisse sahada olur yoksa isimiz cok zor, koca takimda tek on libero olur mu yaziklar olsun |
Zaten kaleden çıkmakta moda oldu.Habire de birileri sakatlanıyo :( |
Ertugrulun Tarlaya Dikip Didikledikleri..... her takımdan gol yıyoruz adamlar bı kere gelseler bıle tehlıke yaratıyor ertugrul bunu hıc mı gormuyor? :y: |
kafam bulandı bugün iyice..üzüldüm hemde çok..ama bunu rakiplere yansıtmamak lazım..4 gün sonra çok önemli bir derbimiz var.moralimizi yüksek tutmamız lazım.. |
Türkiye`de Saat: 22:30 . |