![]() |
Elendik moralim çok bozuldu yhaa çıldırdım maçı izlerken ama galatasaray derbisini alırız inşallah elimizde bi kupa kaldı onuda vermeyelim |
geçmiş olsun ne diyelim klasik sağlam oyunu halen iyi niyetli olmaya çalışanlarımız var bakalım nolcak |
bundada vardır bi hayır lige daha iyi asılırız diyecem ama!!! |
rize gibi bi takıma elendigimize üzülüyorum olan oldu artık tek amac lig orda emin adımlarla ilerlemeliyizz |
Galibiyet ama elendik boşwerin lige ağırlık werelim bi şampiyonluk kazansak hiçbirşey istemiyorum zaten...Kupa falan boş... |
OFF nese ama sağlık olsun napalım:( rizeden yana şansımız yok hiç zaten.önümüzdeki gs maçına bakacaz.umarım toparlanırlar.hem kupayı iki snedir alıyoruz biz şampiyonluğa hasretiz yaaa:( |
3-2,elendik napalım dünyanın sonu olmasa da teknik adam hatası olarak değerlendiriyorum ben..ilk ba oyuna cisse sakatlanınca bakiyi değil ricardinhoyu almalıydı o önce bakiyi oyuna aldı baktı 5 tane defans var gordonu çıkarıp ricoyu aldı gerçekten bana göre büyük hata yaptı..neyse mustafa abinin de dediği gibi en iyi bizlerizhttp://www.besiktasforum.net/forum/....lies/smile.gif diğer ba yazdığımın aynısını yazdım ek olarak umarım pazar günü adam gibi oynarlar bu sefer kıyamet kopar yoksa. |
bu ibrahim üzülmez takımdan gidesi ye kadar bi daha maça gitmeyeceğim |
anti defans :S |
Yozgatlı denilen şahsiyet neye yarar yaaaa :( maçı bırakıp adamı izledim 20 dakka tık yok...Allah aşkına Ertuğrul hoca beni takıma al ne olur boyum 165 ama yozgatlıdan fazla koşarım hem ben saklambaç oynayacak yaşı da çoktan geçtim onun gibi defans arkasına saklanıp da ciiii yapmam...Küfredecem ama banlanırım diye korkuyom allaım kafayı yiycem yaaa yeteeeeeeeeeeeerrrr adam gibi oynayın çArşı uLannnnn :( |
Türkiye`de Saat: 13:07 . |