![]() |
hiç sevmezdim bu adamı...bize transfer oldu yine sevmiyorum...sakat adamı transfer etti bizim yönetim, boş bi transfer...sezon başındaki açıklamalarını hatırlıyorum, 'ufak bi sakatlığı var iyileşince en kısa zamanda kadroda göreceğiz' gördük gördük... |
bizde oynayacak kapasitede deil begenmedigim tandogan bile ondan iyi mücadele ediyo |
M.Yozgatlı`nın dün kötü olması normal adam bırakın oynamayı kaç aydır antreman bile yapmadı,M.Yozgatlı`yı Ali Tandoğan cezalı olmasaydı Hocamız zaten oynatmazdı mecbur kaldı oynattı. Sene başı Rüştü ve M. Yozgatlı transfer edilirken biri en iyi kaleciydi diğeri en iyi sağ kanat. Bende diyordumki,Fener`den gelen hangi oyuncu bize hayır etti,Mustafa Doğan,Ali Güneş,Tayfun bu senenin ikinci yarısını saymazsak Nobre dahada çok var. Rüştü hatalı golleri ortada Mehmet`in durumu ortada inatla diyorum söylüyorum ve söyleyeceğim,ben Fenerbahçe Galatasaray forması gitmiş adamı Beşiktaş`ımda görmek istemiyorum. |
uzun süre oynamaması koşmamasını gerektirmiyor bence adam resmen yürüdü dünkü maçta.. |
yazgatlının oynayamaması normaldir uzun zamandır sakat adam bu sezon onun için büyük bir şansızlık oldu... |
dün çok kötüydü ama kendi futbolcumuzu ıslıklamak ne kadar doğru orası düşündürücü |
Alıntı:
ne iki senesi ya? adam bu sezon geldi. futboldan azicik anliyan biri ne kadar iyi futbolcu oldugunu biliyor zaten. ama besiktas ondan faydalanamiyor o ayri mesele. zaten önemli olan bu oyunculari tranfer etmek degil onlardan yeterince verim almak. besiktas bunu beceremiyor. sen ferrari yi al koy garaja bakimini yapma, yagina bakma, tamirciye getirme, servisini yaptirma ondan sonra ferrari ise yaramaz de. bu biraz tuhaf kiyaslama ama anlatmak istedigim seyi en güzel tarif ediyor. |
Yozgatlı bir turlu kendisini gosteremedi...Sezon başında serdar ozkanın gerisinde kaldı..Şimdi Ozkan da yok ama gercek performansını gosteremio bi turlu...Boyle giderse bjk daki kariyeri pek uzun olamayacak gibi... |
Okadar zaman oynamamis olmasi onemli degil. Profesyonel futbolcu degilmi bu? Dun degilde gercekten amtorce hatalari vardi. ayakta durmayi bile basaramiyordu |
uzun zamandır oynamadığı bariz belliydi açıkçası |
Türkiye`de Saat: 11:42 . |