![]() |
Hüzünlü veda İlk maçı 1-0 kaybeden Beşiktaş, rövanşı tek farklı kazanmasına rağmen turu geçemedi. Holosko'yla öne geçen Kartal, Suat Usta'nın golüne engel olamadı. İlk yarı 1-1 sona ererken, Cisse ve Schildenfeld sakatlandı Şilili Tello, skoru 2-1'e taşıdı. Rizespor bu gole Riberio ile karşılık verdi. Nobre, Kartal'ı yine uçurdu ama bu gol tura yetmedi http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
bir takimda bu kadar cok sakatlik olur mu ya? ya bi okutsunlar bu oyunculari yada ne bileyim bu gercekten hic de normal degil. |
Sağlık olsun.Kupalar önemli değil önemli olan tünelin ucundaki ışığı görebilmek.Ertuğrul Hoca bunu başaracak kapasitededir. |
şampiyonluk maratonu düşünmemiz gereken tekşey.. |
üzülmeyin arkadaşlar bu kapyı 30 senedir alamayanlar var sanırım biraz abarttım |
Alıntı:
aynen katılıyorum.... |
Sağlık oslun diyelim elenmememizin tek sebebi ikinci yarı başında başlayan ve hala devam eden gol yeme hastalığıdır buna kadro yapısı sebep oluyor Ertuğrul hoca çaresiz kalıyor. |
bnce kadorumuz iyi yapmamız gereken tek şey savunmayı iyi tutmamız bir iki altrnatf oyuncuda alablirz...böylesi önemLi bir maça mehmet yozgatlı gibi çok uzun süredr oynamayn bi oyuncuyla başlamak hatydı üstüne gordn ve cissenin sakatlığıda turu atlamamızda engeL oLdu şimdi düşnmemz gereken bi derbimz ligimiz var umarım sne sonunda şampyn olurz |
bu maçı hatırlamak bile istemiyorum |
kazanabilecekken,elenmek.. |
Türkiye`de Saat: 03:25 . |