![]() |
Gökhan Zan'a saldırı! Gökhan Zan, dünkü maçın sonunda saldırıya uğradı. Maçı locada izleyen Gökhan, "Ne zaman iyileşeceksin sen?" diye laf atan taraftarlara, "Ben de oynamak istiyorum, ne yapalım" deyince tartışma çıktı. Bu arada Gökhan'ın bulunduğu locaya gelen 2 kişi, genç futbolcuya "Sen niye küfür ediyorsun" diye çıkıştı. Gökhan'ın, "Ben küfür etmedim" demesine rağmen http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Diki kişi milli futbolcunun boğazına sarıldı. Elinden hafif yaralanan Gökhan ile kavga edenleri, diğer loca sahipleri ayırdı. |
her gecen it böyle futbolculara satasa biliyorsa bu gercekten düsündürücü. hep kötü örnek olarak gösterdigimiz fb taraftarlari gibi olmaya basladik. durum cok cok kötü vallahi. |
Alın işte bunlar tarafatarmı sizce. bunlar ne beşiktaşlı olabilir nede taraftar. |
Bøyle taraftari kiniyorum, bide Serdar Bilgiliye yapilanlar aklima geliyor.. Bazi taraftarlarimiz harbiden haligan!! ingiltere takimlarinin yaptigi gibi stada almamak lazim bøylelerini, dusunun koskoca istanbulda 3 buyuk takim var, vede bu takimlar aslinda 80bin taraftara oynamasi gerekirkien, cok dusuk seyirci rakamlarina oynuyorlar.. Hepsi bøyle magandalarin yuzunden..!! |
İnşallah doğru değildir!Eğer bu olay doğruysa bundan sonra Gökhan Zan'dan hayır beklemeyin. |
yuhhh daha neler |
Alıntı:
Zan oynasin bir kac mac, Tiganaya satariz, o hastaydi zaten G.Zana.. |
vaybeee ne kadar şansız be saldıranlar kım acaba çok merak ettim şimdi |
Yuh be yazıklar olsun sakatlık insanın kendi isteğiylemi oluyor tamam herkes kızıyorda saldırmak nedemek ya eziklerden farkımız kalmadı ozaman bizim onlar adam oynamıyordiye saldırıyor bizde niye sakatlanıyorsun diye ayıp kendinize gelin umarım gerçek değildir |
ancak 30 yasini gecmis vede hazir para alanlar sakat ayagina yatarlar,, Sanmam G.Zan gibi genc bir futbolcu bile bile sakat olsun.. siz onu Sergen ile karistirdiniz galiba:-) |
Türkiye`de Saat: 01:46 . |