![]() |
Cisse 6 Hafta Yok Cisse şoke etti Beşiktaş'ta Çaykur Rizespor maçında sakatlanan Cisse'nin 6 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Dün oynanan Çaykur Rizespor maçının 13. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Edouard Cisse'nin bugün yapılan kontrolde sol diz yan bağlarında esneme tespit edildi. Beşiktaş Kulübü sağlık kurulu Fransız futbolcunun 6 hafta sahalardan uzak kalacağını açıkladı. Çaykur Rizespor maçında sakatlanan bir başka futbolcu olan Gordon Schildenfeld'in ise bugün yapılacak kontrolün ardından Galatasaray maçında oynayıp oynamayacağı belli olacak. 28.02.2008 http://www.sporx.com/i/b.gif Kaynak : DHA |
cok kotu bir haber 6 hafta cok uzun bir sure, derbilerde cisse olmayacak zaten defans cok kotu sos veriyo her macta serdar'da sakat kim oynayacak o bolgede cok merak ediyom, koca takimda tek on libero olur mu yaziklar olsun bu teknik heyete ve yonetime |
berbat bir haber ! :( |
YANDK |
şampiyonluk artık hayal diyebilriim. |
Serdar Kurtuluş'un iyileşerek bu bölgeye alınması halinde Cisse'yi aratacağını zannetmiyorum.Daha olmazsa çok kritik maçlarda Gökhan Zan'ı ön liberoda oynatıp Kaş-Toraman-Schildenfeld-Üzülmez defans kurgusuyla hasarsız ya da az hasarlı geçeriz diye düşünüyorum. |
serdar kurtuluş ne zaman döücek bilen biri varmı yaa buranın tek adamı o olur bu saatten sonra.. |
bir an önce serdar kurtuluşun dönmesi lazım |
gökhan sakat o sakat bu sakat poffffffff ! işimiz çooooook zor.. |
doktorlar serdar kurtuluş'un nisanda oynayabilecegini söylemiş galiba.. |
hersyı dusunerek adam alıp satmak lazım degılmı ertugrul hocam |
macda gördükde sakatlandıgını bu kadar cok uzak durucagı wallaha cok kötü :S:S |
Felaket bu tamda şansımız dönmüşken umarım serdar çabuk döner |
inanamıyorum ya |
Vay anasını bu kadar beklemiyordum çok kötü oldu bu bakalım Koray`ı gönderip yerine transfer yapmayanlar nasıl hesap vericekler. |
bir takımda bukadar çok sakatlık varsa bence sorun teknik heyetindir.demekki bu adamları çalıştıramıyolar. |
libero almayan yönetime yaziklar olsun!!! Insanain hic mi aklina gelmez cissenin sakat veya cezali olabilecegine!!! Keske Barbarosu alsaydik!!! |
çok kötü bi haber cisse nin yokluğunda napıcaz blmiorm yazıklar olsn yönetime ki koray gbi tecrübeli ve yetenekli bi adamı sattk |
gerceketn berbat bi haber yhaa... |
6 hafta butun derbiler 6 hafta icinde zaten cok kotu berbat bir haber ama dedigim gibi BIZ BESIKTASIZ tek oyuncuya bagli olamayiz sampiyonluk isteyen azcik kendini yirtacak baska yollari yok |
valla bence takmayin bukadar birisi cikar o gorevi yapar yormayin kafanizi cisse kadar yapamaz belki ama bir sekilde yapar tellosu serdar ozkani zaten onemli olan derbiler fb macina kadar iyilessin yeter cisse gs ile digerlerini zaten yenecegiz |
Harbi harbi yandık .! |
Hadi bea doktorlar bu sene bir işe yarayın barede şu serdarı iyileştirin artık.Geri dönmediği takdirde çok zorluk yaşarız.Cissenin 6 hafta sahalardan uzak kalacak olmasına kahroldum.Böyle bir şansızlık olmaz valla,tam da şampiyonluk yolunda önemli maçlara çıkarken.Hakemler,Federasyon,Mhk derken bir de skatlıklar yaktı bizi.Bu kadar şansızlıklara rağmen şampiyon olursak büyük bir mucizeyi gerçekleştirecez valla.Gs maçını bekliyorum sabırsızlıkla... |
yandıkki ne yandık. koray neden gönderildi bilen beri gelsin... |
eeh simdi ne olacak, boyle bisey olamaz ya. Kim oynuyacak cissenin yerinde. ertugrul hocam seni seviyorum sayiyorum ama bazi seylerinede gicik oluyorum. Gel cik simdi icinden hadi |
Türkiye`de Saat: 08:09 . |