![]() |
saol hatırlamış olduk... |
paylaşım için teşekkürler |
yuzu olmayanlar yuzlesemezler |
bi takım 7sinde neyse 70indede oymuş.........can çıkar huy çıkmaz...demiş atalarımız... |
gs tam olarak bizden kaç şampiyonluk çalmış hesaplayyamıyorum ben artık |
:party: Alıntı:
|
Gs ye kardes takim diyen arkadaslara ders niteliginde bir yazi... Bize bgüne kadar yapilmis en büyük haksizliklar bu Gs denen kulüpten gelmistir.Ankaragücü nü 8-0 yenerek sampiyon olduklari gün gelir de aklima avuc kadar cocuktum ve deliler gibi aglamistim.Cünkü o cocuk aklimla bile bu macta sike yapildigini biliyordum:( |
Omer Buyukaycan\'in transferi mumkun degil... Ancak bir kural var enteresan: "Egitim dolayisiyla "istedigi okulun takimina serbestce transfer olabiliyor oyuncu... O zamanki Galatasaray basketbol sube sorumlusu buluyor yolunu,Ankara\'da "Ayse Abla Spor Kulubu"diye bir kulupten lisans cikariyor Buyukaycan, \'Ayse Abla Spor Kulubu"....dalga gecermis gibi futursuzca... Tesaduf bu ya, kisa bir sure sonra, "Ayse Abla Spor Kulubu"olaganustu kongreye gidiyor, ve kongresinde aldigi olaganustu bir kararla, Galatasaray kulubuyle birlesmeyi kararlastiriyor.. Boylece Omer Buyukaycan Galatasarayli oluveriyor... Bak su Allahin isine...! çakal bunların hepsi çakal ... ne denebiirkii cok kural vede o kadar da acık var hangini kollucan ellerine sağlık Kolay Gelsin.. |
Türkiye`de Saat: 19:29 . |