![]() |
g.saray macının kadrosu ( tahmin ve öneri ) rüştü i.toraman-gordon-g.zan-i.üzülmez ali tandoğan-delgado-tello-aydın holosko-nobre arkadaşlar düşündüm tello yu ortaya cekip aydını sağa kaydırısak daha iyi bi kadro ortaya cıkıo.. sizin de görüşlerinizi görelim..? |
Rüştü-Toraman-G.Zan-Gordon-İ.Üzülmez-Tello-Rico-Aydın-Holosko-Delgado-Bobo(Nobre)...Ama kim çıkarsa çıksın elinden gelenin en iyisini yapacaktır,yapmaya mecbur...İnansınlar yeter.Gerisi gelecektir. |
ibrahim üzülmez hariç herkez |
Öncelikle Serdarlar bu macta yok büyük ihtimal Gordonunda sorunu devam ediyormus onunda oynamama durumu varmıs Ertugrul Sağlamın cıkarmasını tahmin ettiğim 11 --------------rüştü-------------------- i.kaş---gökhan---gordon(baki)---üzülmez -----a.tandogan---toroman---tello----- ---------------delgado---------------- -----holosko-------------nobre-------- önerim cissenin de olmadıgı düşünülürse ortasahamızın mücadele gücü iyice düşük olucaktır . Ön liberoda Toroman ve cift forvet oynarsak orta sahayı geseye vericeğimiz aşikar. Benim önerim ön liberoda Toroman & Rico veya Toroman & Tello 2 lilerinden birinin oynaması . Toromanın kesiciligi ve Rico veya Tellonun oyun kurması ile bi nebzede olsa Cissenin acıgını kapatabilriz ---------------------rüştü-------------------- a.tandogan(i.kaş)---gökhan---gordon(baki)---üzülmez ---------------toroman-----rico(tello)----------- -------holosko-----------delgado----------tello(aydın) ---------------------nobre(bobo)------------------- |
Bobo oynayabilcek mi ? |
üzülmezin yerine tello yu önunde de aydını koy sür sahaya.ortada da rico |
--------------rüştü------------ ibrahim kaş--gordon --gökan.z.--üzülmez ali.t.----delgado--itoraman---tello --------nobre----holosko |
---------------------rüştü-------------------- a.tandogan---gökhan---gordon---üzülmez ---------------toroman-----tello----------- -------holosko-----------delgado----------aydın ---------------------bobo------------------- Kendi evimizde tek forvet oynamamız garip olacak belki ama , Cisse'nin olmayışı taktik anlayışını değiştiriyor. Normalde forvette favorim Holosko , Nobre ikilisi ama tek forvet oynayacaksak Bobo'yu tercih ederim. |
bence toramandan ön libero olmaz inş. böle bi hataya ertuğrul hoca imza atmaz atarsa yandık diyorum.. |
En iyi kararı hocamız verecektir idmanlarda görmediğimiz oyuncuları,kadro yapıp burda da almak istemem. Ama bir Cisse bizi ayakta tutmuyordu Cisse`siz de bu maçı alacak güçcümüz var,sahada oynayanlar gerekeni yapacaktır. |
Rustu, i.kas, gordon, gokhan, i.uzulmez, Holosko, Ibrahim Toroman, Delgado, Tello, Nobre- Bobo bu olur diye dusunuyorum ben I.uzulmezin yerine telloda gecebilir, tellonun yerinede aydin bence daha super olur ama ertugrul hoca yapmaz... |
İdeal taktik 4-4-2 farklı varyasyonlar denenebilir ama benim önerim Kalede rüştü defans kaş zan gordon üzülmez ön libero toraman orta saha ali delgado tello forvet nobre holosko aslında üzülmezi kesip telloyu oraya kaydırabilririz ancak aydının böyle bir maçı kaldırıp kaldıramayacağı şüpheli.Cok yetenekli ama böylesine bir maçta şampiyonluk macında üzerine gereksiz yük binebilir.Gerçi ibrahim üzülmez cok kötü durumda pas atamıyor orta dahi yapamıyor,idmandaki durumunudA göz önünde bulundurarark cesur kararlar alınabilir aydın konusunda.. |
aklın yolu birdir. rico dediğiniz de kim? paşalığını da görmedik. oynamadan daha fazla katkı yapacaktır. muhtemelen kadromuz şu şekilde olacaktır. --------------rüştü-------------------- i.toroman--gökhan---gordon(i.kaş)---üzülmez -----a.tandogan---tello-----aydın ---------------delgado---------------- -----holosko-------------nobre-------- |
-------------------rüştü---------------------- ------toroman-----g.zan-----gordon----tello--- holosko---serdar k.(oynayabilirse)---ricardinho---delgado---aydın --------------nobre(bobo oynayabilirse)----------------- |
bizim paf takımın ön liberosu nu oynatsın en mantıklısı |
--------------Rüştü----------------- İ.Kaş----- Gordon ---Zan -----İ.Üzülmez ------------İbrahim toroman ----- holosko -----Delgado ----tello ----Aydın --------------Nobre-------------- :tee: |
Bence bu maç berabere biter gibime geliyor |
.............................rüstü................ ..... ali tandogan....i.toraman....g.zan....i.üzülm holosko....s.özkan....tello....aydin .....................delgado...................... .... .....................nobre........................ ... |
_____________rüştü__________ i.kaş____g.zan_____gordon____deli ___________i.toraman____________ ____ali.t.____delgado_______tello _________holosko___nobre_______ benim önerim bu şekilde. |
bu kadroda iii...yapcak bısey yok......ama alız macı |
----------rüştü-------------- kaş----zan--------gordon-----tello ---------toraman----------------- ali t.---------delgado---------aydın --------holosko------nobre---------- |
kım nerde oynarsa oynasın ama gıydıklerı formanın hakkını versınler. |
Alıntı:
|
rüştü toraman gordon zan üzülmez tandoğan tello aydın delgado holosko nobre |
Alıntı:
kesin göbeğe ricoyu koyar yine adamı deli eder.. |
-------------------Rüstü-------------------------- -----I.Kas--Gökhan-------Gordon----ibrahim------- ------Ali-----------I.Toraman---------Tello------- -------------------Ricardinho--------------------- -----------------------------Delgado------------- ------------------Holosko------------------------- |
bence tek sorun ön liberoda ve ordada oynatabilirlerse sardar özkan oda olmazsa toraman derim |
Holosko garanti oynaması gerekiyo bence nobreyle beraber.Defansta zaten seçenek çok.Orta sahanın oretasında toraman ve rico derimm... |
-------------rüştü------------- --i.toraman--gordon(baki)--gökhan zan(i.kaş)---i.üzülmez delgado--ricardinho--aydın--tello ---------nobre-------holosko---------- |
tellonun asıl görevi sol bek yanı savunmadır o yuzden ben olsam şöyle kadro kurardım rüştü toraman zan gordon üzülmez --------tello---------- ali-----delgado----aydın -----nobre---holosko---- sakatlık sorunu olmasa da şu kadroyu sürerdim -------rüştü----------- s.kurtuluş gordon tello--- ---------cisse---------- serdar---delgado---aydın -------holosko---------- -----bobo------nobre---- üçlü defans önlerine sarkık cisse yani 4 gibi..10 numara delgado yani tam top dağıtıcı ortanın ortası..önünede sağ sola deplase olabilen holsko..önlerine de 2 forvet..sol ve sağ açığa dinamo gençler ve özellikle aydına hastayım..arkasına da tello..zaten tello sol bek oyuncusuudr.. |
Alıntı:
|
bence aydın karabuluta bu maçta forma werilmeli |
rüştü ali -------gordon-- zan-- tello holosko-- toraman-- rico-- aydın nobre-- bobo galatarasay uzerine saldıran takıma karsı zayıf. leverkusen macı bunun ornegi. buyuzden biraz ofansif bi takım cıkarmalıyız. bu yuzden deli iboyu yazmadım. |
konuyu açan arkadaşın kadrosu da çok uygun bir kadro . Benim önerim ise. ----------------- rüştü ---------------- --- ibrahim kaş ---- toraman --- gordon---- üzülmez -- ali tandoğan --- tello ---- aydın---------- -----------delgado ------------------- ---- holosko ---- nobre --------- |
bazı arkadaşlar tello dan ön libero yaratmayı düşünmüşler ancak çok karşıyım.. şuan beşiktaşın ön libero oynayacak tek oyuncusu var o da serdar özkan.. cisse nin oynamayacak olması büyük kayıp ancak yapacak bişey yok... çıkıp ne yapıp edip kazanmamız gereken bir maç... o oynar bu oynar problem değil.. vur kır parçala dedikleri maç bu olsa gerek.. allah yardımcımız olsun |
belki cogu kisi karsi cikabilir ama benim kadrom su sekilde rustu toraman gordon gokhan uzulmez nobre serdar ozkan holosko delgado tello bobo |
nobre bence bu mac icin orta sahaya cekilmeli aslina bakarsaniz sampiyon olmak isteyen takim herseyini ortaya koyup bu maci kazanacak ben kosmam o kossun yok herkez kosacak ve ben rahat kazanacagimizi dusunuyorum gs duran toptan gol atarsa atar besiktasa baska turlu pozisyona bile giremeyecegini dusunuyorum |
arkadaşlar gs yi yıkma taktiğini ben size vereyim öncelikle taktik 4-4-2 nin biraz modifiye hali olmalı kesinlikle sol ve sağ bekler ileriye çıkabilen adamlar olmalı (kesinlikle tecrübeli adamlarımız oynamalı çünkü gs hakemleri aldatmayı iyi biliyor bu konuda tecrübeli futbolcularımız bu oyunlara gelmeyeceğini düşünüyorum) oyuncu seçimime gelince kalede eğer ithimal var ise hakan olmalı çünkü rüştü nün son zamanlardaki formsuzluğu beni çok düşündürüyor.göbekte gökhan zan mümkünse olmamalı gordon ve ibrahim toraman oynamalı sol bekte ibrahim üzülmez sağ bekte ise ibrahim kaş veya ali t. orta sahada ise sadece oyunu kesecek hava toplarını alacak bi adam olmalı bence buda gökhan zan olabilir hiç o mevkide oynamadı ama takımımız içinde en iyi seçim olabilir forvet arkası solda tello sağda holosko ortada ricardinho forvette ise nobre ve delgado oynamalı böyle hücum gücü yüksek bi kadroyla saha çıkarsak ve oyun anlayışımızı önde kurup gs yi baskı altına alıp oynarsak çok farklı kazanabiliriz diye düşünüyorum.ama böyle bi kadroyla çıkıpta yanlış taktikle oynarsak o zaman vay halimize beraberliği anca kurtarırız. |
ara transferde herkesı satarsan olacagı bu.cısse 1 aydan fazla sure yok.sadec gs macı olsa ıııbrahım ne kadar goturebılcek.tamam ıyı nıyetlı ama nıyette bı yere kadar.takımda bı sakat bu kadar etkılermı bı takımı..toramanla cıkrsa cıft santrafor ıntıhardan baska bısey olmaz .gs toramana baskıyı kurdumuher atak tehlıke olacak.baya zorlu bı mac olacagı kesın.ozellıklede bızım ıcın baya zorlu olacagaı kesın.toramanın yanında ya tello ya rıco oynamalı.ılerıde sadece holosko da olabılır nobrede ama tercıhım holosko.cunku onun top tasıması olsun sut teknıgı olsun nobreden daha ıyı.ne dıyelım ınsallah kazanırız.. |
Türkiye`de Saat: 05:27 . |