![]() |
Bobo değil Nobre! www.bjk.com.tr'nin 'Ligin ikinci yarısında en çok golü hangi futbolcu atar' başlıklı ankette, Nobre, Bobo'yu geçti. 29.2.2008 Siyah-Beyazlılar’ın resmi yayın organı www.bjk.com.tr’de yapılan ‘Ligin ikinci yarısında en çok golü hangi futbolcu atar’ başlıklı ankette, iki hafta öncesine kadar Bobo zirvede yer alıyordu. Ancak Mert Nobre attığı gollerle, taraftarların da fikrini değiştirmeyi başardı. Ankete katılan Siyah-Beyazlı futbolseverlerin yüzde 38’lik bölümü Nobre’yi seçti. Yüzde 35’lik kesim ise ‘Bobo’ dedi. İki Brezilyalı’yı yüzde 13’le Holosko, yüzde 11’le Delgado ve yüzde 3’le Tello takip ediyor. |
bencede nobre atar adam iyi bir grafik çiziyo bu aralar inşallah bozulmaz tüm maçlarda devam eder |
bencede nobre ama böle giderse holosko gecicek gibime gelio ya atsınlarda kimin attıgı önemli deil baki atsın yeterki atsın :D:D |
Kimin attığı önemli değil önemli olan Beşiktaş`ın kazanması. İki oyuncuda iyi Holosko`da başladı atmaya hiç belli olmaz belki Holosko ikisini birden geçe bilir :D |
nobre iyi seçim bencede umarım herşey istediğimiz gibi olur |
Bu işler belli olmaz.Bakarsın çıkar hattirick yapar bobo.Kim tahmin edebilirdiki nobrenin 1 golden buraya gelebileceğini.Kadroda bile yer bulamıyordu adam.Ben hepsinni eşit gol atmasını istiyorum.Böylesi takım içim daha iyi olur hem.Gol oranımız daha çok artar... |
Helal olsun çok kızıyordum gol atamıyor diye, ama ben şuan böyle giderse en çok golü o atar diye düşünüyorum |
nobre |
Bencede önemli olan atmaları.Delgado Holosko Nobre Tello farketmez. |
Nobre ve holoska arkalı onlu oynarsa daha doru olur inş holoskoyu çizgiye çekmes hocamz özkan oynar orda.. |
Türkiye`de Saat: 14:12 . |