![]() |
Kale Rüştü'nün G.SARAY maçında kaleyi Rüştü koruyacak. Çaykur Rizespor maçında iki gol yiyen Hakan yeterli güveni vermeyince, Ertuğrul Sağlam yeniden Rüştü'ye döndü. Tecrübeli kaleci, idmanlardaki hırsı ile dikkat çekiyor. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
zaten rüstü varken hakan´in kaleye gecmesi cok sacma bence. her ne kadar son maclarda sanssiz goller yese bile hakan a bes ceker rüstü. |
Umarım be sefer gol yemeyiz |
Umarım, elinden geleni yapar. Rüştü'ye güvensek bile ben defansımızın hata yapacağını düşünüyorum. İnşallah gülen taraf oluruz. Herşeyin belli olacağı bir maç...! |
umarım elinden kaçırdığı top ağları bulmaz ! |
göster artık kendini |
Rüştü geçsin tabi yine hakandan kat kat iyidir.. |
kötünün iyisi |
Rüştü bitmiş artık.. hakana zaman verilmesi gerek.. Runje kesinlikle gönderilmemeliydi!! |
al birini vur birine 2 si gecsede kaleye birden hayır gelmez:D |
Hadi be Rüştü güldür yüzümüzü. |
Kaleyi rüştünün koruması lazım.Zaten öylede olacak.Maçın adamı bile olabilir rüştü.Güvenmeliyiz ona... |
Umarım kaleden çıkmaz da golde yemeyiz |
takımımızın kalecisi elinden geleni yapacaktır elbet ama ben rüştü ye alışamadım açıkcası.. |
bu sefer gol yemiycek...umarım |
:@ bu hata yapçak sinirlendirecek, sonra dayağı ben yiycem stadda :@ sevmiyorum bu herifi ya! eziklerin artığı! |
murat shın bunların ıkısındede ıyıydı |
rüştü daha ağar basıyo bnce. |
Kötünün iyisi Al birini vur ötekine.! Ah yönetim ah Runje yi niye gönderirsin yaa.! |
tecrubesiyle rustu ama hakan zamanla turkiyenin en iyisi olacaktir hicsuphem yok cok iyi bir kaleci |
hıc bı kalecı bole guven vermezmı..denızlıye yenılen gol gercekten utanc verıcı.bırı kac kere mıllı olmus nerelerde oynamıs kalecı bırıde kac yıldır bu takımın kaptanı.bunlar bunu yapıosalar dıerllerı ne yapar bılınmez.rustuye verılen paraya yazık.bı yarı donemı kulubede gecırdı.kaledeykende her topu yumurtladı.ona verılecen paraya yazık. |
bence ikisi birden gecsin :D |
rustu artık tecrubesını gostermelı |
3.sınıf gol yemez inşallah yine |
Türkiye`de Saat: 06:32 . |