![]() |
En Çok Taraftar Kimde İşte Son Anket Evet işte Türkiye`nin bütün illerinin katıldığı anket sonucu,oylama hala devam etmekte ancak Beşiktaş`ımız almış başını gidiyor,30 milyonu şu anda aşmış yola devam ediyor. http://www.enbuyukkim.org/futbol.php?gol=Fenerbahce+Besiktas+Galatasaray+Tra bzonspor |
haberdar ettiğin için teşekkürler. Ben de şimdi oy verdim. |
bize de böylesi yakışırdı!!! |
bu gercekten dogru mu? 34 milyon besiktasli?? kendimizi kandirmaya gerek yok..en az taraftar besiktasta olsa bile stat da yinede en cok taraftar bizde..digerleri hep sehirci.. |
banada biraz kolpa geldi ama hayırlısı |
Bilgi için teşekkürler .! bende oyuumu verdim |
bnde verdi hayrlısı olsun zaten belli bişey de neysee |
Olması gereken en doğru şey bence :D |
34 milyon olmuş.. teşekkürler bilgilendirdiğin için. |
iiyide zatenn başlıkta taraftar yazıo.Ezikleri taraftar deilki.Onlr izleyici.Taraftar olan biziz.Bence güzel bir tespit:) |
nüfus sayımlarında da sorulsun artık insanların hangi takımı tutuğu bi açıklık gelsin şu konuya :) |
bu doğru değil arkadaşlar bunu biliyoruz zaten en çok taraftar bizde değil. bunda da yadırganacak birşey yok. bu durumu en çok sinek bokun üzerinde olurmuş veya nerde çokluk orda bokluk felsefeleriyle açıklayabiliriz :D:D |
' her kullanıcı günder 1 oy kullanabilir ' bizim bu kadar taraftarımız yok . herkez hergün kullanmış oy . ama en mükemmel taraftar kimde diye bir anket yapılması gerekir . tabi ki beşiktaş 20 milyon civarı taraftarımız olduğunu söylüyolar . yine ben hergün oyumu atıcam . |
15m beşiktaşn taraftar sayısıdır... 34m bana kalırsa biraz kolpa |
Bana da abartı gibi geldi..Ama neyse..Anket ankettir.. |
benim icin onemli olan adetin fazlaligi degil.varsin olsun digerlerinde 30 milyon seyirci olsun biz yine olalim 5-10 milyon.biz taraftariz digerleri seyirci.hic takmayin bu adet fazlaliligini.bosverin uzmeyin kendinizi.zaten fenerliler her yil 10 milyon artiyor nasilsa.sayemizde.uretimlerine katkida bulunuyoruz.:-) |
bırakın yaw en çok olmayalım. biz bize yeteriz.nerde çokluk...:) en iyi biziz, sayımız önemli değil |
Besiktasin taraftari az olsa bile biz besiktasliyiz o gururu biz yasiyalim! |
ben atamadım oylama sonamı erdi :D |
Alıntı:
ondan 30 milyonu geçmiş gözüküyo ama her şeye rağmen en büyük beşiktaş. |
bi<im 15-20 milyon arasıdır kendimizi kandırmayalalım. |
bizde bi oy atalım bakalım... |
Türkiye`de Saat: 14:30 . |