![]() |
Susmak yasak Susmak yasak "Galatasaray derbisi bizim için çok önemli. Taraftardan 2-1'lik Liverpool maçındaki performanslarını bekliyoruz". Beşiktaş için büyük önem taşıyan G.Saray maçına bir gün kala, genel sekreter Kenan Öner, taraftartara seslendi. Şampiyonluk yolunda yara almamak için derbiyi kazanmak zorunda olduklarını ifade eden Öner, "Yönetim olarak teknik kadro ve futbolcularımıza güveniyoruz. Ama en büyük gücümüz taraftarımız olacak. Pazar günü evimizdeki http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dmaçta tribünlerin 90 dakika susmamasını ve 2-1'lik Liverpool maçındaki performanslarını tekrarlamalarını istiyoruz" dedi. Fatih DOĞAN |
İnönü cehennem yeri gibi olucak |
eminim aynısı olacak ya ben bu maça nasıl gidemiyorum yaa ::(:(:(:( |
liverpoolu devirdik...bunları hayli hayli yenmemiz lazım.. |
Biz ne zaman sustuk ki yaa...Siz işinize bakın.İşini en iyi yapan taraftar şuanda.Sizide görelim... |
evet arkadaslar liverpool macindan daha da iyi desteklemeliyiz besiktasimizi..bu maci alirsak büyük ihtimal ile sampiyon oluruz! Ölmek var susmak YOK! |
görcekk herkes çArşı nediri |
çok komik olmuş bu yorum beşiktaş taraftarı maça gidecek ve susacak tarihte görülmemeiş duyulmamış:D:D: |
Susmaya zaten susmuyoruz takımı destekliyoruz Gs maçında daha çok desteklicez ama rakibe oranın cehennem olması için top onlardayken ıslık bizdeyken gök gürültüsü şeklinde destek. Hakem kolpacılık yapa bilir her aleyhimize kararda yuh ve ıslık kulakları sağır eder derecesinde iş Beşiktaş taraftarına kaldıysa layıkıyla yerine gelecektir yeterki onlar sahada o formanın hakkını versiler. |
öyle bir bağıracağız ki defansada gecicez kaleyede gececez gol de atıcaz... Merak etme Beiktaşım SENİNLEYİZ !!! |
Türkiye`de Saat: 08:41 . |