![]() |
Tello: "Liverpool'u unutamıyorum" Tello: "Liverpool'u unutamıyorum" Beşiktaş’ın sol açığı Tello, FourFourTwo’nun mart sayında yayınlanan röportajında ilginç açıklamalar yaptı. Beşiktaş’ın kendisine transfer teklif ettiğinde diğer seçenekleri de masanın üzerine koyduğunu ve Siyah-Beyazlı kulübü tercih ettiğini belirten Şilili futbolcu, “Hem kendim, hem de ailem için yeni bir heyecan arayışındaydım. İlk tercihim burasıydı ama Sporting’den iyi bir teklif gelseydi belki de orada devam edebilirdim. Gelen birkaç teklif içerisinden büyükkulüp olup, büyük hedefi olan takımı seçmek istedim. Beşiktaş içlerindeki en büyük külüplerden birisiydi ve benim açımdan tamamıyla değişik bir deneyim olacaktı. O yüzden Beşiktaş’a gelmekte karar kıldım” dedi. RÖVANŞTA YIKILDIM Beşiktaş taraftarlarına övgüler yağdıran Tello, “Liverpool maçında tek kelimeyle harikaydılar. Maçın görüntülerini Şili’de gösterdiklerinde oradaki insanlar beni aradılar, taraftarların coşkusunu ve enerjisini fazlasıyla hissettiklerini söylediler; inanılmazlardı...” diye konuştu. Sakatlığından dolayı Liverpool ile oynanan rövanşta forma giyemediğini belirten Tello şöyle devam etti: “Skor artınca eşime baktım; o da sessiz kalıp durumu anlamaya çalışıyordu. Ve o arada Avrupa’dan arkadaşlarım aramaya başladı, ‘Böyle bir şey nasıl olabilir?’ diye sorguladılar. Kendimi çok kötü hissettim o maçta ama yine de sonuna kadar izledim.” |
keşke olsaydın o maçta yaa sen olsaydın boyle olmazdı |
O maçı kimse unutamıyorki |
o maçta tello oynasaydı yenilirdik yine ama bu kadar farklı olmazdı |
Kim unutabilirki iki maçıda hayatımca unutamam ama o maçta sen olsaydın eminimki böyle olmazdı sağlık olsun her büyük klübün başına gelebiliyor böyle şeyler sadece bize mahsus değil |
Keşke olabilseydin |
2 maçta unutulmazlar arasına girdi bile... |
dunyaya kapak oldu o mac nasıl unutulur o mac ya |
Tellosuz çıktığımız maçların çoğunu kaybettik.Beşiktaşımızın kilit isimlerinden biri |
bencede belki sen olaydın orda sahada daha bir top tutardık 3-0 falan olurdu...:( |
Kimse unutamıyor ki... |
ya macn ılkı superrdı de ıkınıcıssı:( |
liverpool ilk aklima gelen süper sov ondan sonra batik sov..ama artik o günler geride kaldi ..artik gözüm sadece SAMPIYONLUK görmek istiyor:thrasher: |
o maç unutulmaz..tarihimizin siyah sayfası oldu:( |
hatırlatma tello... |
geçmişi kurcalamanın alemi yok |
tello bobo delgado'suz olmuyor |
Tello olsaydı da değişen bir şey olmazdı bence takım olarak çok kötüydük,İnönü`deki Liverpool maçı için ise sen taraftarı yarın gör Tello :D |
kim unutuyorki unutulmazlar arasına girdik ilk maçta herkez bizi tanıdı ikinci maçta unutamıyacaklar |
2 Maçta gerçekten unutulmazdı...keşke ilk maçla kalsaydı yaa... |
Tüm büyük kulüplerin tarihinde böyle kötü sonuçlar vardır ama durup bi düşünmek gerekir fark yediğimiz takım Liverpool (ki üstelik İstanbulda taraftar olmasaydı 11 kişi ile bence yenilirdik ama o maçı taraftarları olarak biz aldık) Dediğim gibi fark yediğimiz takım Liverpool, kalitesiz vasat Çek liginin kümede kalma savaşı veren Kasımpaşa muadili bir takım yani Sigma Olomuc değil ki ;) :D |
Türkiye`de Saat: 02:23 . |