![]() |
beşiktaş galatasaray macı oncesi ilk 11'iniz benım ilkonbirim 1.rüştü 2.toraman. 3.üzülmez 4.gordon. 5.kaş 6.telllo 7.delgado 8.ricardinho 9.bobo. 10.nobre 11.aydın |
valla kim cikar bilmem yarin yillarin ozlemiyle saldiran ama dikkatli olan kartalin onunde aslan kaplan hicbisi duramaz heleki tarihi serefsizlikle dolu ve besiktasin sampiyonluklarini adilikler yaparak calan bir takim besiktasin karsisinda hic duramaz yarin sadece yenmeyecegiz ezecegiz |
benim ilk onbirim bu hakan arıkan ali baki gökhan ibo ü. serdar toraman delgado tello holosko nobre bu arada gordon derbide yok. |
burda gordon sakat oynamıcak ve i.toraman ı hala önlibero görüyorum yarın oynarsa rezil olur ortasahada buraya yazıyorum.. benim kadrom rüştü-kaş-zan-toraman-i.üzülmez tello-delgado-aydın-a.andoğan holosko ve nobre |
Rüştü İ.Kaş - G.Zan - Baki - İ.Üzülmez İ.Toraman Holosko - Delgado - Tello - Aydın Nobre |
Rustu I. Kas - Toraman -Zan - I. Uzulmez Ali - Tello - Aydin Holosko-Delgado Nobre |
RÜŞTÜ ALİ İBRAHİM T. GÖKHAN Z. İBRAHİM Ü. TELLO SERDAR DELGADO AYDIN HOLOSKO NOBRE |
toramansız orta saha kazanır bence.. |
hakan arıkan ali baki gökhan ibo ü. serdar toraman delgado tello holosko nobre |
Gordonu yazmayın son anda oynayamayacağı açıklandı. 1- Rüştü 2- G.zan 3- İ. Toraman 4- İ.Kaş 5- Aydın 6-Ali Tandoğan 7- Tello 8-Ricardinho 9-Nobre 10- Delgado 11- Holosko |
Türkiye`de Saat: 03:49 . |