![]() |
BJK-gs muhtemel 11 leri BEŞİKTAŞ Rüştü İ.Üzülmez G. Zan Baki İ.Kaş İ.Toraman Tello Delgado Ali Holosko Nobre GALATASARAY Aykut Sabri Servat Song Volkan Barış M.topal Arda H.balta H.şükür Ü.karan |
arkadaşlar gazetede yayınlanan 11 ler bu kadro ii değil bence inş. (aydın oynar solda) bakinin yerinede toraman orta alanda da tello |
hayırlı uğurlu olsun işallah iiyi geçer maç ve kazanırız |
Fazla bir seçeneği yoktu zaten ertuğlul hocanın.Bende aydının oynamasını isterdim ama zor bir karar bu.Sen o kadar maç oynatma, şimdi en kritik maçta ilk 'de sahaya çıksın.Hemde tansiyonu çok çok yüksek bir maçta.İ.Üzülmezi oynatarak onun tecrübesinden yararlanmak istemiş demekki.Bu da çok normal.İlerleyen dakikalardada serdar özkan girebilir oyuna belki.Pe fazlada sonradan oyuna girip maçı çevirecek oyuncu kalmadı sakatlıklardan dolayı.Bi rico bide serdar özkan var elimizde.Batuyu saymıyorum bile... |
Bencede takım bu tertipte sahaya cıkacak.Ama cok fazla eksik var üzülmezi bende oynatmazdım tecrübesini görüyoruz son haftalarda.Tello sol bek aydın önünde daha iy olur sans vermek lazım gençlere. |
-------------------Hakan--------- --Toraman---zan----kas------üzülmez -------------Tello-------------------- holosko------rico------------aydin ------------delgado--------------- ------------Nobre------------- rüstü ve ali oynarsa kazanmak hayal olur |
aynen rüştü ve ali oynarsa bir gol yeriz garanti ama atarız |
az defans ve orta sahaya bak :( yandık yaaa..ib.kaş-gökhan-baki-üzülmez böle defans mı olur ya ne sakatlıkmış bunlar hepsi derbiye denk geldi |
Bu kadar sakatlık var kimin çıkıp oynayacağı hiç belli olmaz meraklanmayın nasıl olsa maç saati kadroları öğrenicez. |
ya o değilde hakan\'ı oynatmıyorlar harcandı çocuk.. artık güven vermesi lazım teknik kadronunda futbolcusuna. yazık olacak. |
Türkiye`de Saat: 16:13 . |