![]() |
İşte bunu özledik! İşte bunu özledik! Beşiktaş ile G.Saray arasında İnönü Stadı'nda oynanacak karşılaşma öncesi Beşiktaş ilçesinde derbi coşkusu yaşandı. Beşiktaş ilçesi tarihi günlerinden birini yaşarken, siyah-beyazlı taraftarlar gün boyunca zafer şarkıları söyledi. Özellikle ilçenin merkezi yeri olan Köyiçi'nde toplanan taraftarlar, tezahüratlar yapıp maç öncesi eğlendiler. http://www.sporx.com/images/galeri/3...f58f211e04.jpg 32 bin 145 kişi kapasiteli BJK İnönü Stadı'nda, konuk Galatasaraylı taraftarlara eski açık tribünde, stat kapasitesinin yüzde 5'lik oranı kapsamında, bin 607 kişilik bölüm ayrıldı. |
evet çok güzel bir manzara gerçekten |
çok çok çok güzel bir resim :) |
YA KEŞKE BENDE ORDA OLSAYDIM!GERÇEKTEN DE HAYAL EDİNCE BİLE NE KADAR ÇOK MUHTEŞEM OLDUĞUNU TAHMİN EDEBİLİYORUM!:) |
Maçtan sonrada böyle olunur inş |
Maçta güzel geçti.Fair play içindeydi her şey...Gslı taraftarlarda takımın desteklemek için gelmiş sonuçta.Ve maç başında güzel bir organizasyonda yaptılar kartonlarla.Ama tabiiki bizim yanımızda sönük kaldılar ama olsun.Bu bile başarıdır onlar için...Kısacası güzel bir gündü,her açıdan... |
Hiç bi terslik yoktu beşiktaş az da olsa daha iyi oynadı tebrik ediyorum herkese süperdi herşey... |
Yaww biz gs ye karşı fazla kızgınlığımız yoktur her zaman olduğu gibi yine sakin geçti ama buraya fb de gelecek... |
cok güzel resim.. |
güzel tablo..... |
güzel tablo gerçektende... |
bir kere olsun maça gidemedim ya bizikiler orda olmayı isterdim |
Maç öncesi ve sonrası bi kavga çıkmadı tribünde karşılıklı atışmalar yaşandı bunlarda işin tuzu biberi elbette. |
çok güzel resim ya... |
resim cidden çok güzel. aslında böyle olabilmek lazım hep |
çok özlemiştik gerçekten mükemmel bir gün :) |
nesi güzel abi bu fotoğrafın... tabi ki çocuklar birbirine düşman olmasın ama tribünde gayse'lilere ana avrat küfür eden bizler de böyle fotoğraflara bakıp ''ay ne güzel, pek hoş'' diye yalandan popülistlik yapmayalım... hiç güzel bi fotoğraf değil geseli febeli BEŞİKTAŞ'lı ayrı dursun... herkes yerini bilsin... |
Alıntı:
|
İŞTE GERCEK DOSTLUK |
Alıntı:
kimse kendini kandırmasın !!! |
Alıntı:
ayrıca maçı yanyana izlenmesi tarftarı değilim bu görüntüler futbolu öldürür |
çk güsell ..... |
futbol sadece futbol değildir. futbol şiddettir.... futbol holiganlıktır...futbol adam bıçaklamaktır Ç@RŞI |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 07:40 . |