![]() |
Parayla saadet oluyormuş demek! Son haftalarda belirgin bir yükseliş içinde görünen Holosko, derbide kelimenin tam anlamıyla döktürdü. 3.3.2008 Beşiktaş, Holosko’yu Manisaspor’dan 5 milyon Euro bonservis bedeliyle renklerine bağladığında yoğun eleştiri almıştı. En büyük eleştiri de Slovak futbolcu için verilen paranın astronomik olduğu yönündeydi. Holosko, kupada iyi bir başlangıç yapmasına karşın, ligde uzun süre suskun kalınca eleştiriler de yoğunlaşmıştı. Ancak son haftalarda belirgin bir yükseliş içinde görünen Slovak forvet, dün akşam kelimenin tam anlamıyla döktürdü. Özellikle ikinci yarıda bulduğu boş alanları çok iyi değerlendiren Filip Holosko, adeta Galatasaray savunmasının tozunu attı. Belki gol atamadı ama ortaya koyduğu futbolla maça damgasını vuran isimlerden biri oldu. |
Böyledir bu işler. Holosko geldiğinde "bu kadar eder mi?" diyerek transferi eleştirenler şimdi "Holoskocu" olacaklar. |
Holosko darmadağn etti gs savunmasını,delik deşik etti valla...Holosko-Servet ikilisini fb-milan maçındaki servet-shevo eşleşmesine benzettim.Holosko shevo gibi mahvetti serveti.Top her onun ayağına geldiğinde şimdi serveti nasıl yerlere yatıracak diye bekler olduk.Hep de yatırdı tabiiki.Songla servetin arasınada girmeyi başardı.Adamların başlarını döndürdü tek kelimeyle...Ve herkese nasıl bir transfer olduğunu böylesine önemli bir maçta bir kez daha gösterdi. |
ya helal olsun aldışar tuttu büyük işler yapıyor. 1 ahftada 2 90 dakika hiç durmadı koştu boğuştu perşan etti. AMA 1 ADAMA 10 MİLYON VERİLMEZ DİYE BİŞEY YOK AMA DAHA UCUZA ALINMALIYDI. |
holosko bizde cok iş yapar.. degmezz bu paraya dienlerr görüyorumkı holosko fanatıK'i olmuslrr.. helal olsun holoskoo sanaaaaa |
çok para verdik ama yavaş yavaş hakkını vermeye başladı... harikaydı dün akşam... |
giderek açılıyo ilerde dahada ii olacak inanıyorum. |
Alıntı:
|
koraya hala üzülenlerdenim başka bi takas önerilebilirdi..holoskoda gerçekten çok kaliteli futbolcu.. |
herşey tamamda alınış tarzı farklı olmalıydı,koray a yazık oldu... |
Alıntı:
zaten herifin gönlü yoktu manisa'da oynamaya.. yazık oldu koray'a.. kaptan adam takasla gönderilir mi be yazık ulan... |
holoskoyu izlerken gozlerim kamastı.. |
Daha Fasla paraya bil€ layık olduğunu gösterdi bence.İnşallah hep böyle olur:) |
Holosko inanılmaz koşuyor savaşıyor. Tam nedeni nedir bilmiyorum ama inanılmaz bir hırs var onda. Bu hırsı en son İlhan Mansız da görmüştüm. Umarım hep böyle kalır. Çünkü bu haliyle gol atamasa bile inanılmaz faydalı. Ayrıca az konuşan ve hakemle filan uğraşmadığı için benim gözümde bir adım daha büyüdü. Bu performansıyla devam ederse sezon sonu çok büyük talipleri çıkar, eminim. |
koraya bende üzüldüm ama holosko çok işimize yarıyor helal olsun |
Holosko çok iyi oyuncu sadece para ile olmuyor bu işler,başlığa katılmıyorum. Ne oyuncular aldık getirdik ama tutmadı bu tuttu demekki oyuncunun iyisini alıcaksın o zaman verilen para bi işe yarar. |
Bu adam böyle devam ederse çok daha üstü bir fiyata satarız rahatlıkla... |
parasız olmazki zaten parayı weren düdügü calar ama holoskoyo daha az werilebilirdi ama olsun bjkmiz sampion olsunda helalı hoş olsun |
holosko böle oynıyacaksa helal olsun son kuruşuna kadar |
cok buyuk oyuncu olacak cok tam gunumuz futbolunun santroforundan bunun gibi gezen adamlari cogaltirsak takimimizda ilerisi icin muhtesem olur oyuncu dedigin yerinde durmucak gunun sartlarinda |
Yarın bu adam için devler peşimize düşer carew gibi onuda satarız biz ama satılnmasın çünkü satılırsa takımda bir istikrar ortamı oluşmaz süper oyuncu her zaman savundum kalitesi ortada |
allah nazarlardan saklasın..:) |
holskoyu ilk geldiğinden beri çok destekliyorum ona teşekürrlerimi sunuyorum bnm ve beşiktaşın yüzünü kara çıkartmadı |
helal olsun holosko |
Manisadayken cinconlara bu sene taktığı golden sonra gözüme çarpmıştı, ilk düşündüğüm şey "keşke o da kartal olsaydı" idi. İçim çok rahat iyi ki geldin Holosko... Tam bir fiyasko diyenlere işte HoloSKo :D |
Para önemli değil... Çoğu Beşiktaşlının bende dahil tepkisi Koray içindi ve haklı bir tepkiydi. Holosko'yu çok seviyorum. 10 yıl kalsın , jübileyi burda yapsın! Yürekli adam , Ruh var! |
Alıntı:
|
Nazar değmezde bu sene inşallah şampiyon oluruz |
o savunma kolar kolay düzelemez artık |
Bana göre Holosko bedavada gelirdi :) Daha ortada transfer görüşmeleri yokken bile giymişti formayı adam. Şaka bir yana Rico, Higuain, diatta gibi oyunculara o kadar para verdilerse Holosko'ya bu kadar vermeleride pek abes olmasa gerek.. Koray konusuda hata oldu, en azından tecrübe kazanması için gençlerden bazıları verilebilirdi onun yerine.. |
sorun verilen para değil bence..ona karşılık verilen oyuncular..koray gıttı sıkıntı başladı...yoksa 5 değil ver 8 milyon..ama takas yapılmayacaktı bence.. |
Çok daha iyi olacak.Bundan eminim.Ayrıca da çok pahalı bir transfer sayılmaz.Böyle bir oyuncuyu avrupalı bir takımdan kaça alırsınız bir düşünün. |
Türkiye`de Saat: 07:26 . |