![]() |
İlkyarıyı unutmayalım Beşiktaşın liderliğine tüm taraftar çok sevindi. Ama geç gelen bir liderlik. İlkyarıda takımın ne moreli nede düzeni kalmıştı. Nedenmi? * Ligin ilkyarısındada Ankaragücü maçında olmayan eli gördüler 2 puan yendi. * Ligin ilkyarısındada Galatsara maçından önce cisseye haksız sarı itarzı ile kırmızı cisee galatasaray maçında yok * Ligin ilkyarısındada outtu korne çal, olmayan penaltıyı ver sonuç tabiki galatasaray maçında malubiyet (3 puan yendi= * Ligin ilkyarısındada Rüştü göğsü ile topu oynadı, el vardiye haksız kırmızı ertesi hafta Rüştü yok. * Ligin ilkyarısındada Fenrbahçe maçında sondakka golünü faul var diye sayılmaması. (3 puan yendi) ..... Bunlar uzatılabilir. Ama önemli olan şu bir takım bukadar yıpratılabilir. 11 kişi sahaya sürmek ve bir takım olmak için yapılan bunca çaba sırf bu haksızlşıklardan meydan gelmiştik. Bunları unutmadık. Unutmayalım. Ligin ikinci yarısı daha adil bir futbol yönetilmesi ile Beşiktaşım liderliğe oturdu. Allah indirmesin. |
hocam golün verilmediği maç ankaragücü değil ankaraspor maçıydı ve rüştü'ye ceza vermediler hemen kaldırıldı cezası... |
:D bir de fener maçında giden 3 değil 1 puandı... o gol verilseydi 2-2 olacaktı.. |
federasyon değişti ben biraz daha rahatım şimdi |
herşeye rağmen şampiyonluk bizim,kesmeyecekler önümüzü |
Alıntı:
kesmeyecekler değill kesemıycekler isteyecekler ama güçleri yetmeyecek |
Yönetime büyük iş düşüyor Beşiktaş`ın hakkını korumak zorundalar. |
bunları sen hatırlarsın ben hatırlarım bu ülkede herşey unutulur. BUNUN YANINDA GS NİN HAKEMLERLE ALDIĞI PUANLARDA VAR. |
beşiktaş masayı elini vurumıyosa böyle şeyler normal.... |
İlk yarı unutulmaz zaten.Aynı önceki sezonlar gibi.Bu listeye eklenecek daha çok şey var aslında.Bizim 8-9 puan önde olmamız gerekirken sadece 1 puan öndeyiz şuanda...Federasyonun değişmesi belki bir şeyleri değiştirebilir.Az da olsa bir adalet sağlanır,bu bile yeter bizim şampiyon olmamız için...Tüm engelleri aşacak bir kadromuz var şu anda,daha çok sakatlık yaşamazsak tabii... |
ya gsyue ve fb ye verilen beleş puanlar |
Benim aklımda kalan birkaç şeyi yazmak istedim. Düzeltme yapan arkadaşa teşekkür ederim. Rüştünün cezası af edildi. Fakat atıldığı maçta kalemiz büyük tehlike altında kaldı. Çok şükür gol yemedik. Önemli olan şuan puan farkımız daha çok olabilirdi. Takım ilk yarıda stresten topa vuramıyordu. Yapılan haksızlıklar sebebi ile ne moral kaldı. Nede takım. Her hafta ilk 11 nasıl olur diye düşünüp duruyorduk. Tekink dirktörden başkana kadar herşeyi kendi içimizde sorgular olduk. Bu takımın bu darbelere rağmen şuan lider olması büyük süpriz. Emeği geçenlere şükranlarımı sunarım. Ayrıca puan kaybeden rakiplerimizde teşekkür eder başarısızlıklarının devamını dilerim. |
eee bunun yanına gs nin aldığı beleş puanlarıda koyabiliriz. |
bencede gec gelen ama güzel gelen bi liderlik oldu inş. sonuna kadar devam ettirriz. |
şuda unutulmamalı bu ülkede 22 tane şerefli 2.liği olan bir kulüp beşiktaş..buda demek oluyorki her sezon büyük haksızlıklarla bi şekilde şampiyonluklar alınmış kulübümüzden....bundan daha ötesi var mı? |
Zaten bu sene şampiyon olmazsak kafadan 5-6 puan ımızı yedkleri için olamıcaz.Ama en iyi cevabı sahada wererek herşeye rağmen lideriz şampiyonuz diyeblmek için almamız lazım maçlarımızı.Vede göğsümüzü gere gere şampiyonuz dememiz gerekiyor.Hakkımı olmayan puanlarla değil hakkımız olupta werilmeyen puanlarla bile şampiyon olduk diyeblmeliyiz... |
önümüz açık gibi görünüyor bu yeni federasyon şimdilik iyi |
sampiyon biz olacagiz ama sampiyonluk yetmez bugun fener ceyrek finale yukseldi bu rekabette biz altta kalamayiz hemen onumuzdeki sezon ilk isimiz grubumuzdan cikmak olmasi lazim ve kadroyu buna gore ayarlamalari lazim bir turk vatandasi olarakta fenerbahceyi tebrik ederim |
Türkiye`de Saat: 11:17 . |