![]() |
Beşiktaş taraftarı da kendini buldu Benim Gs maçında gözlemlediğim taraftar profili tam da olması gerektiği gibiydi,90 dakika takıma destek,yeri gelince şov,bayraklar,pankartlar,konfetiler,coşku ve top rakibe geçince kulakları sağır edecek bir ıslık ve uğultu.Rakibi ve hakemi baskı altına aldık diye düşünüyorum,hakem biraz tersti,otoriterdi ama Gs pozisyon bile bulamadan maçı bitirdi.Bundan sonra da takımımıza aynı şekilde destek vererek şampiyonluğa giden bu yolda,Beşiktaşımıza 12. adamın verebileceği en büyük katkıyı sağlamalıyız diye düşünüyorum |
evet haklısın meric bizim tek eksiğimiz top rakipdeyken ıslık ve uğultunun olmaması idi ama gs maçında yapıldı ve görüldiki çıkan sesten gs li futbolcıular çok etkilendii her maçta boyle olursa süper olacak |
Bence Avrupanın en iyi taraftarı biziz.Mükemmeliz. |
Haklısın ilk yarı yalnız daha iyi ola bilirdi ıslık işinide baskı altına alma işinide biz ikinci yarı yaptık,ikinci yarı gibi olmalıyız her maç. |
arkadaşlar bence en iyilerden biriydi muçtaki taraftar. bazı maçlarda biz tezahurat yaptığımızı sanıyoruz ve yapıyoruzda ama bundan rakşp takım etkilenmiyor. hatta gaza geliyolar onlarda. moralleri bozulmuyor aksine düzeliyor. bence son maç çok iyiydi performans. |
bundan sonra dahada dikkatli olmalıyız asla küfür etmemeliyiz bizi kobay olarak kullanmalarına izin vermemeliyiz örnek bir taraftarız hala o şekilde devam etsin etsin ki tez konusu olsun taraftarımız |
haklısın aynen devam etmeliyiz |
yazıktır günahtır, birazcık utanması olan topçusu antrenörü yönetimi, şu taraftara bir şampiyonluk hediye etmeli artık.. bizim çektiklerimizi cincon yada ezikler çekse, dövülmedik ne kaleci kalmıştı ne teknik adam. |
Katılıyorum bende.Top rakipteyken yaptığımız baskı işe yaradı.Adamların eli ayağı birbirine karıştı,topu ya taca attılar yada bize.Bu sefer maçın içine girebildik.Ataklarımız sıklaşınca kartal gol gol,saldırsana karakartal gibi tezavratlarda önemliydi.Ve sonrasındada telaşlanan bir takıma karşı golümüzü attık.Golden sonraki oooo oooo herzamanki gibi 10 numaraydı...Maçın kazanılmasında en büyük etkendi yani taraftar...Önümüzde evimizde oynayacağımız 5 tane daha maçımız var.2'si zaten derbi.Bunlardan yana sorun yok ama diğer 3 maçtada bu ambiansı yakalamalıyız.Yakalayacağımızda düşünüyorum zaten.Ne de olsa artık lideriz,lider bir takımın taraftarı nasıl olunur göstermek lazım... |
küfür etmemeliyiz çünkü insanlar bizim en ufak hareketimiz onlara batıyor soğuk kanlı sadece takım desteklenmeli ve rakip üstünde baskı oluşturulmalı |
cok daha iyi olmaliyiz hatasiz olmaliyiz mokemmel olmaliyiz... |
gs maçındaki tezahüratlar süüperdi bu korunur ve daha da aktifleştirilirse süper olur... |
Abi ıslık konusu baya ciddiye alınmıs hatta ben yeni acıktayken yanımda bir çift vardı.Kızcağız uğultu ve ıslıktan kulaklarını tıkamak zorunda kalmıstı.Bilmiyorum tvden nasıl göründü ama kulakları sağır eden bir gürültü vardı top rakipteyken.Büyük oranda bunu başardık bu maçta!Atağa cıkarken şarkılarla türkülerle çostuk geri gelirkende ıslıklarla rakibi dağıtttık |
Evet çok iyiler.Vede kartal gol gol gol tezahuratından kimsenin sıkıntı duymaması lazım.Futbolcuların strrese falan girdiğini hiç sanmıyorum.Tam gol gerektiği zaman yapıyolar bu tezahuratı çk da güzel oluyor... |
süperdi taraftar küfürün nedeni alkolun olmaması olabilirmiki ya macdan önce ictilermi bilmiyom ama alkol yok diyodular belki bu yüzden küfür olmadı ama bu sekil süper oldu bence |
Türkiye`de Saat: 22:05 . |