![]() |
Rüştü ışığı gördü Önceki açıklamalarında, "Şampiyonluk için istediğimiz ortamı yüzde yüz göremiyorum" diyen Rüştü'nün bu yöndeki düşüncesi değişti! Tecrübeli kaleci, "Galatasaray derbisi çok önemliydi. Önceki açıklamalarında, “Şampiyonluk için istediğimiz ortamı yüzde yüz göremiyorum” diyen Rüştü’nün bu yöndeki düşüncesi değişti! Tecrübeli kaleci, “Galatasaray derbisi çok önemliydi. Biliyorduk ki, bu maç bize sadece 3 puan kazandırmayacak, beraberinde birçok şey katacaktı. Kimse bunun aksini düşünmüyordu ve bu yüzden kazandık. Eksik olan buydu. Bütün camia tek hedefe kenetlenmiş durumda. Özgüven ve moral de geri geldi. Ancak bunun devamı önemli. Daha bitime çok maç var. Bu da bizi daha fazla dikkatli olmaya itiyor. Şampiyonluk yaşamış bir çok arkadaşımız var. Ben ve tecrübeli arkadaşlarımız, yaşamayanları motive ediyoruz. Hedefe doğru emin adımlarla yürüyoruz. İşimiz zor, ama bunu başarmak için buradayız” diye konuştu. |
rüştü iyi ışığı görmüş..ama yeni sezonda beşiktaşı göreceğine ben ğek emin değilim.. |
İnanınca herşey oluyormuş demek bak golde yemedik senden çok şey bekliyoruz |
RÜŞTÜ ışığı boşver topa bak kalene bak kardeş daha çok maç var..güvencimizi boşa çıkarma. |
biz sende hala ışık göremedik .. |
Rüştü`nün Gs maçındaki iki yüzde yüzlük golleri çıkarması Rüştü adına bi ışıktır. Şampiyonluk ortamı göremiyorum ne zaman demiş,basının uydurması hiç bir oyuncu böyle bir açıklamada bulunmadı,bulunamazda. |
Çok şampiyonluk yaşamış bir kaleci olarak onun bazı şeyleri hissetmesi ve görmesi doğal... |
valla rüştü gs maçında cok iyi iki kurtarısla ısığı kendisi yarattı ama unutmamak lazım son iki maçta da az daha bizi ligden ediyorddu umarım böyle devam eder ama ben sezon sonu kalenin güçlendirilmesi tarftarıyım hakan da rustüde ortalama kaleciler ve kritik hatalar yapıyorlar seneye avrupada daha iyi yerlerde olabilmek için daha iyi bir kaleciye ihtiyac var |
artik Rüstü eski haline gelsin ..dün gördük volkan ne kötü bir kalecimis (penaltilar sayilmiyor :)).. |
rüştü burnun ucunu göremiyo neyin ışığı.ama kendisini çok seviyorum febe deykende severdim.adam gibi adam. |
Türkiye`de Saat: 02:31 . |