![]() |
Forumda bir anda Demirören`e destek verenler olumuş.Şu anda ne desteğim ne köstek,ama genelde Demirören`e köstek oldum çünkü genelde hep yalnış yaptı. Kongre oldu ve kongre üyelerinin çoğu destek verdi bir daha seçime kadar en azından başkan Demirören. Ozaman a kadar bekelyip göreceğiz hatalarından ders çıkarmışmı,yoksa aynı şekilde devam mı ediyor. Tuncay Özilhan`a gelince,sadece muhalefetliğinizi yapın,şimdilik başkanlık flan kimse konuşmasın,Beşiktaş`ın başkanı şu anda görevinin başındadır. Başarısızken Beşiktaş çok badireler atlatırken nerdeydiniz,yada Beşiktaş`ın hakları yenerken gasp edilirken,nerelerdeydiniz. Şimdi konuşmayın,benim gönlümün tek bir adayı vardır oda Nevzat Demir`dir. |
bence artık birileri bişiler düşünsün şu demirörenden kurtarın bizi daha ne akdar borç yapacak boş transferlerle |
Demirören eziklerlerden futbolcu almasın bir dönem daha başkanlık yapsın yapsin:D:D:D |
Ben tanımıyorum.Yani beşiktaşta neler yapabilir hepsi kocaman bir soru işareti... |
sonrada o buyuk baskan besiktasın bana borcu var dıyecek kadar ......... demiroren kendi egolarını tatmın edıyor baskada bısey değil...onun gözyaşları timsah gözyaşlarından başka bişey değil.... |
Şurası bir gerçekki yönetim ve divan topyekün değişime uğramalı.Başkan adayı bu olmaz diyemem.Çünkü kim gelse şimdiki yönetimden daha başarılı olur.Zira şimdiki yönetim zaten dibe vurmuş durumda. |
beşiktaş aşkıyla okadar yanıp tutuşuyoki demirören başkanlıktan ayrılırsam paramı isterim diyecek kadar demirören kimki beşiktaşı tehdit ediyor. her konuşması rezillik ne olursa olsun şampiyonda olsak defolsun gitsin |
ya bıraksınlar bu işleri madem çok seviyor baskette destek verseydi onlar kabedecekleri işe girmezler forza demirören tüm ezikler cinconlar onun gözyaşlarına kurban olsunlar |
4 yıl sonra lider olduk hmn demirörenci olmuş bazı arkadaşlar beyler lider olduk ama 4 olamamamızın sebebide o projelere gelince projeler hep var icraat yok |
Türkiye`de Saat: 12:33 . |