![]() |
'Avrupa sizin, Türkiye bizim' Sinan Engin, Fenerbahçe'nin Sevilla zaferini kutladı ve ekledi: 'Müthiş bir iş başardılar, tebrikler. Ancak lig için hiç heveslenmesinler, kupa bizim olacak...' 6.3.2008 ‘Hepimiz sevinçliyiz’ Fenerbahçe'nin Sevilla karşısında aldığı tarihi zafer tüm Türkiye’yi sevince boğarken, Beşiktaş Menaceri Sinan Engin de camia adına Sarı-Lacivertliler’i kutladı. Fenerbahçe’nin büyük bir iş yaptığını söyleyen Engin, “Avrupa’da tecrübeli oyuncuları işi bitiriyor. Sonuçta bir ülke takımı ve hepimizi sevince boğdu. Sayın Başkan Aziz Yıldırım başta olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik ediyoruz ve destekliyoruz. Ancak hatırlatalım, Türkiye’de lideriz ve şampiyon olacağız” dedi. ‘Kazanmak zorundayız’ Beşiktaş'ın tek hedefi olduğunu belirten Sinan Engin, “Şampiyonluktan başka bir şey düşünmüyoruz. Fenerbahçe Avrupa’da başarılı ancak Türkiye için heveslenmesin. İnşallah sezon sonunda kupayı kaldıracağız. Bu hedef doğrultusunda elimizden geleni yapacağız. Ankara’da çok zorlu bir maç bizi bekliyor. Eğer kaybedersek, Galatasaray galibiyetinin bir anlamı kalmaz. En büyük iş taraftarımıza düşecek. Başkent’te İnönü Stadı’ndaki görünümü bekliyoruz” ifadesini kullandı. Orhan YILDIRIM |
umarım dediği gibi olur. |
sinan konuştu :):):) |
bu sene için inş. böyle olur.ama artık avrupayı istiyoruz lig onların olsun |
yalan haber bence onun ağzından bu laflar çıkmaz |
Tansiyonu yükseltmemek adına yakışmıyor Beşiktaşım adına böyle açıklamalar...Şansa dansa bi gol atıyorlar, akılsız Sevilla ilk 10 dakikada 2 gol bulmuş artık vurdukça seri farka gidecek maçı tecrübesiz teknik direktörü ve panik atak defansı (bizim defanstan da kötüler) yüzünden penaltılara kadar maçı uzatıyor ve alıyorlar...Yuuuhhhh artık :( Bi de bunu zafer diye kutluyor çeyrekbahçeliler bilmiyorlar ki biz onlardan önce çeyrek final sevinci yaşadığımızı bilmeyenler için söylüyorum bakın fifanın resmi sitesine anlı şanlı tarihimizi görün. Bırakalım bu fenev gayse muhabbetini önümüze şampiyonluğumuza bakalım. Ama önce gençler maçı var mutlaka yenmeliyiz. Ölümüne kartalım haydi bastır....... |
Alıntı:
harbi doğru söylüyo olabilir ama |
adam ezeli rakibi için der mi ya avrupa onların olsun falan diye gazetelerin sallamasıdır bu |
Alıntı:
ben böyle düşünüyorum |
Basının yalanı da olabilir gerçekten açıklamışta olabilir. Bence açıklamada bir şey yok,Avrupa`da şu anda biz olmadığımıza göre Türkiye`de kimse hevelenemesin diyerek,bu işte ne kadar iddialı olduğunu,şampiyonluğu ne kadar istediğini göstermiş olabiliyor. Kaldıki sadece Sinan Engin değil şu anda Fenerbahçe`yi herkes tebrik ediyor,abartıyorlar tabi iş Fener olunca basında fenerli olunca by tebrikler artık bitmek bilmez. Neyse biz işimize bakalım,bu yolalrdan geçeli 10 sene olumuş Fener daha yeni geçiyor şaşkınlıklarını anlamak lazım... |
çok vizyonsuz bir açıklama olmuş avrupada başarı olmadığı sürece milyon dolar versen adam akıllı topçu getiremezsin anca ricoyu getirirsin klebersonu getirirsin onlar da 1 sezon oynar sonra yatar ya da kaçar vitrine çıkmak kendini göstermek lazım türkiye bizim olsun diye kestirip atılmamalı |
bu sinan ne kadar boş konuşuyor ya..madem çok biliyon sinan avrupada bizim olsun türkiyede bizim olsn..şimdi diatta higuain getirmeseydiniz bizde belkide çeyrek finaldeydik gittik burda portoyu ezdik bi gol atamadık sen hala fiyaskolara devam et böle sene sonu görcez nasıl transferler yapcan..ağzınla ezikler tecrübeli adamlarıyla çıktılar diosun bize stopere hırvat liginden acami bi adam alıosun bu ne biçim iş anlamıorum |
Kim ne yaparsa yapsın biz şampiyon olalımda gerisi hikaye... |
Ne varki bunda, diyebilir sonuçta.Sinan enginin aziz yıldırımla olan dostluğunu hepimiz biliyoruz.Böyle bir şey demesinde ne gibi bir sakınca varki.Fener öbür turda elensin diyecek hali yok herhal adamın... |
lig bizim avrupa kiminse kimin banane :D Bir tur daha atlasınlar seneyede biz şamp liginde biraz puan toplarız ondan sonra birincimiz eleme oynamadan gider inş. |
avrupada çeyrek final oynuycaklar sinan engin kupa yı alıyorlar sandı herhalde:D |
belli olmaz sinan enginin napıcağıda Republic of Fenerbahçe yazısını gördüyseniz hala Fneride tutuysanız size diye bilicek sözüm yok ark. Fenerbahçe cumhuriyet'i diyorlar yha TÜRKİYE CUMHURİYET'i ne :@ çok uyuz oluyorum ş u takıma bird ebir şey sorucam bjk çeyrek final mi oynadı yoksa yanlış mı okudum:S ? |
ne pası yırakın abi fark yiyip dönsünler... bize ne fb'nin başarısından... |
Avrupa da bizim olsun Türkiye de. bu kadar paylaşımcı olmayalım. |
yeter artık önce galatasaray şimdi fenebahçe herkes kendini ekonomisini bir yerlere getiriyo biz 137 hafta sonra gelen liderlige seviniyoruz bu sene ne olur bilinmez ama mutlaka bu kadro 3-5 sene beraber oynamalı ve mutlaka defansın solu ve stopere çok iyi transfer yapılmalı gordonla olmaz bu sene transfer sezonu başkanınn kaderini etkileyecek o yüzden dikkat sayın başkan(fenerbahçe galibiyeti sonrası sevinsek mi üzülsek mi bilemedik uçurum açılyor) |
ama ezikler şampiyonnlar liginde çeyrek finalldeler alex asist kralı david gol bizde artık avrupada başarı bekliyoruz |
onlar ne avrupa için nede türkiye için heveslenmesin bence avrupa da yollu buraya kadar dı :D |
Adamları tebrik etmek gerek |
Sinan Engin bu lafı edermi etmezmi bilmem ama..Gerçek şu..Milan elendi. Liverpool bu gün interi eler.Real madrid de yok..Bu ezikbahçe bu şansla kalan takımlar arasında Roma kurası çeker..Yarı Final oynarlarsa adamların havasından yanlarına yaklaşılmaz.. |
demeç verirken süper ligin amaç değl araç olduğu unutulmamalı. beşiktaşımın hedefleri küçültülmemeli... boy gösterceğimiz yer şampiyonlar ligidir. alimin zikri neyse fikri de odur derler.. yapılan trasferlerden de zihniyeti algılayabilmek zor değil.. çağ atlatacak zihniyet istiyoruz... bu büyük taraftarı kandırmayın artık |
Ben bu haberle ilgili olarak yorumsuz kalmayı tercih ediyorumm... |
yani insanlari tebrik etmek bukadarmi zor be arkadaslar adamlar gecmis tur helal olsun biz olsaydik yerlerinde yikiliyordu simdi buralar bazi arkadaslar buda basarimi falan demeye kalkmis bos laflari birakip yonetime baski kurmak lazim hemen seneye gruplardan cikabilecegimiz kadar iyi bir kadro kurup bu rekabette geriye dusemeyiz sirf egolariniz ugruna sacmalama yollarini secmeyiniz |
Alıntı:
birde feneri başarısını küçümsemek değil ama inter yedekleriyle lakayıt çıktı ezildi ön elemede dünya kadar zor takım vardı liverpol gibi ama anderleth i çektiler. gruptan çıktılar yine okadar takım arasından porto ve sevilla vardı sevilla yı seçtiler.biz olsak elenirdik orası ayrı ama sevilla bitmiş bukadar kötü defans bizde bile yok |
bence fenerbahçe şansa buraya geldi hatta sevilla şansına çıktı manchester barça gibi takımlarda çıkabilirdi ama dediğim gibi sevilla çıktı ama bu turda eleneceklerdir diye tahmin ediyorum |
Alıntı:
ayni sekilde ayni takimlari biz eleseydik yinede ayni seylerimi yazacaktin buraya arkadasim ? |
Alıntı:
|
türkiye bizim inönünün kale direkleri eziklerin diye değiştirmesi lazım sinan enginin:)bence zaten böle demek istemiştir... |
kolpaa |
valla ne derse desin de "hepimiz sevindik" derken kendi adına konuşsun. sevinmiyorum arkadaş ne bu vatan millet sakarya kafası geçin bunları dünyanın hiçbi yerinde ezeli rakibin başarısına sevinilmez...noluyo kazanınca? ülke puanı artıyo 4 takımla katılıosun fln fişman...katılmayalım arkadaş! adam gibi oynayalım şampiyon olalım bi tek biz gidelim banane yani...adam kazancak bi ton para, bana mı kazancak?? beşitaşımıza "abi siz de sevindiniz desteklediniz alın paranın yarısını bi yıldız siz alın bi yıldız biz alalım" mı dicek!? ha saygı ayrı bişeydir...nefret de etsem tebrik ederim iyi oynamış kötü oynamış çeyrek finale gelmiş mi gelmiş eyvallah...tebrik ederim.o kadar. bi dahaki maçında yine canavar gibi desteklerim rakibini eziklerin..banane kardeşim alla alla...sevinmişmiş...liverpool kazanınca manchester'lılar gidip sarılıyolar mı "ulan ne güzel be bu ne gurur" mı diyolar? peh. |
boşuna mı yırtınıyoruz "herkese karşıyız" diye?...o çarşı'mızın A'sı "anarşi"nin A'sı...düzene karşı olmanın sembolü...futbol bu futbol ya ben anlamıyorum hakkaten hani kimseyi kızdırmak da istemiyorum farklı düşünebilirsiniz ama bence "millet" "vatan" gibi kavramlar ulusal takım maçlarında geçerlidir....yine kendi adıma konuşuyorum tabi katılmayabilirsiniz de benim beşiktaşkım böle yani. ulan ne birikmişiz be...:) |
vatanımı milletimi bayragımı çok seviyorum ama fenerin tur atlamasına sevinemiyorum arkadaş ne yaptım ne ettim olmuyo aranızda bunu başarıp sevinebilen kardeşlerimden yardım bekliyorum nedir bunun yolu??? |
Türkiye`de Saat: 17:04 . |