![]() |
bıktık şu eziklerin artıklarından ya yeter beaa demirören geldiğinden beri her sene 1-2 ttane ezik alıyoruz hiç sekmedi bu zmana kadar yeterrrrrr istemioruz ya ezikslerden adam felan bıktıkkk..sen git takımın ihtiyacı olan stoperi,sol backi bul getir ne serhatı ya |
Bence beşiktaşımızın kimyasına uyan bir futbolcu değil.Tam fb atıklarından kurtulmaya başlamışken yine olmaz.Eğer bi ortasaha alacaksanız m.topuzu al olsun bitsin.Ancak serhatın bonservissiz olarak gelmesi işleri karıştırıyo gbi.HJayırlısı neyse o olsun ne diyeyim... |
hiç sevmediğm bir oyuncu inşallah şakşakçı medyanın uydurmasıdır |
İyi bir oyuncu olabilir ama bize yakışacağını sanmıyorum.Eziklerdeykende hiç sevmediğim bir oyuncuydu.Ama alınırsada yozgatlıdan daha fazla yararı olacağını rahatlıkla söyleyebilirim. |
demirören oldukca artıkcı hastalığı bitmicek galiba.. |
Başkan nerden geliyor bu ezik futbolcu takıntısı kaç oldu hatırlamıyorum ama yeter... |
görnde nouma sancak ha |
bize 5milyon verseler ben bu oyuncuyu istemiyorummmmm |
ya gol attıktan sonra bizim tribünlerimize boğa işareti yaptığı maçları daha unutmadım.bilmem neyimin boğası ne işi varmış bizde!!!demirörenin bazen hafıza kaybı yaşadığını düşünüyorum ya nasıl unutur serhat eziğinin inönüde yaptıklarını.ben inanmıyorum geleceğine kolpa haber kolpa basın yine bence!!! |
yine mi fb artığı, futbolcu eskisi alıcaz? |
Türkiye`de Saat: 07:11 . |