![]() |
Alıntı:
ezikdiniz eziksiniz ve ---"FENERHÇE"--- taraftarı olduğunuz sürece de ezik kalacak E-Zİ-LE-CEK-Sİ-NİZ :ridinghorse: |
arkadaşım tebrikler sÜper bi konu açmışsın bencede ertelenmemesİ lazım liverpool maçından önceki fb - bjk maçı niye ertelenmedi o zaman bu arada bi sOrum olcak fenerin şampiyonlar ligi 1 yada 2 nisAndamı bu kesinmi yani kesİn bi cvp lütfen |
fb beşiktaşa böyle bir ricada bulunursa kesinlikle ertelenmeli.ertelenmesse terbiyesizlik yapmış oluruz. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
zamanın da aziz bu durumlara karşı idi şimdi bakalım ne yapacak bencede ertelenmesin |
Bence ertalenmesin cinconların maçı ertelendimi adamlar gitti 5 yiyip döndüler onlarım hiç bir ayrıcalığı yok hani iki takımları varya ligte ayrı avrupada ayrı oynatırız dedikleri oynatsınlar görelim |
Kesinlikle ertelenmemeli bizi yorgun olarak ingiltereye gönderenlerde aynısını yaşamalı |
EVET BIZ YENECEZ ONLARI KARSI TAKIMDA FARK ATACAKKKKKKK |
30 Mart Beşiktaş Fb Maçını Ertelenecekmi!! Yada ; Eşşeğin aklına karpuz kabuğu getirmek gibi olmasın ama gelecek senaryoları tahmin etmek hiç zor değil. 30.Mart.2008 - BEŞİKTAŞ - fENERBAHÇE 01(2).Nisan.2008 - Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali. *** Sezon başı (takvim müsaitken) şampiyonlar ligi ön eleme maçlarımızın arasına Beşiktaş-fenerbahçe (Süper Kupa) maçını sıkıştırıp erteleme talebimizi dikkate almayanlar ve buna karşı çıkanlar, yine bir Beşiktaş-fenerbahçe maçı öncesinde vatan millet duygularını öne atıp sakın ola ki erteleme talebinde bulunmasın. Hele hele derbiyi Cuma'ya almayı akıllarına bile getirmesin ! Baştan tavrımızı koyalım ve yönetim buna karşı hazırlıklı olsun |
fenerli medyadan ben de çekiniyorum açıkçası.işallah böyle bir gafletin içine düşmez federasyon... |
biz istedik olmadı ağlamayın dediler şimdide yok bunu yaparlarsa maça çıkan yönetimin ...... |
Alıntı:
|
öyle şey olmaz bu maç oyananacak |
hakkaten Eşşeğin aklına karpuz kabuğu getirmemek lazım . :D :D bu ezik medya herşeyi yapar federasyon da medyaya uyar. |
olmaz böyle birşey |
niye erteleyelim ki... cikacaz oynayacaz... fikstur belli.. |
aslında maçı cumartesi gününe alsalar süper olur... hem febenin isteğine cevap vermiş olurlar hem de ertesi gün işe gitme sıkıntısı olmadığı için galibiyetimizi doya doya kutlarız.. :D |
Alıntı:
|
bizde böle bi yönetim varken kesin iptal edelim derler bu kadar saf bi yönetim görmedm..adamlar bizim maçı iptal etmediler gittik 8 tane yedik tarihe geçtik :( |
Alıntı:
bunları mazeret olarak görüyosan zaten maçın ertelenmesine gerek kalmıyo demektir. bizim için mazeretse fenere de mazeret maçın ertelenmesi skora yansımıycaksa niye ertelensin istiyosun? kendi söylediğinle çelişiyosun |
ayrıca zaten maçın ertelenmesi mümkün olmaz arkadaşların da dediği gibi öne alınabilir. Benim kızdığım çifte standarttır yoksa ezikleri gaza getirip ertelemedik diye ateşlendirmenin ya da vatan hayini diye kolpa medyaya malzeme olmanın bi alemi yok bu maç öne alınır biz de beşiktaşlılık duruşu sergilemiş oluruz ama her zamn olduğu gibi kazık yine beşiktaşa atılmış olur kimse mazeret falan demesin ama liverpool maçı öncesi iki takım da anlaşmışken federasyonun maçı ertelememsi büyük adilikti. |
öle bi kural yok ertelenmez |
bence bu konuda en doğrusunu AFFAN KEÇECİ bilir(!) |
eiklerin bu durumundan faydalanmamız lazım |
Alıntı:
Bende dedimki; biz 8 yedimizde ingiliz bayrağına sarılan takım benİM ülkemin takımı degildir şu haçlı formasıyla sahaya çıkan sevilla kadar degeri yoktur benm için dedim.. Ertesi günü şamPİYONLAR ligi finalide olsa it gibi çıkıp oynayacaklaR. |
Alıntı:
|
ertelenirse şaka gibi olur yok oyle alışsınlar madem ki bizde alışıyoruz :D |
Alıntı:
|
ertelenmesin bence çok saçma bize nasıl alışın dedilerse onlarada desinler |
ertelenmesin |
Bu Maç Ertelenmez.! |
kesinlikle ertelenmesin madem şampiyonlar ligi şampiyonu olmaya gös koymuşlar alışsınlar:Dgerçi onlar kim kupa kim çok fark far ama ertelenmemeli |
cumartesi ye çekmesinlerde ne yaparlarsa yapsınlar |
konuyu sürekli takip ediyorum internetten,gazeteden,tff sitesinden vs. şimdiye kadar böyle bi istekte bulunulmadı ama sanırım bu ezikler maça 1 hafta kala bu konuyu gündeme getirip vatan millet sakarya politikasıyla kolpa basınıda arkasına alarak işi oldu bittiye getirecekler.tek dileğim yönetimimizin böle bi istekte hem federasyonun hemde eziklerin karşısında dimdik durabilmesidir. |
Alıntı:
Senin Beşiktaşlı olup olmadığından ciddi şüpheliyim . maç ertelenemez. Biz ertelensin dediğimizde ertelenemez deyip bizimle alay edenler bedelini ödemeli. |
Alıntı:
|
mumkunse bacaklarini ellerine verip gonderelim inonuden... ozellikler o sirp kasabinin dirseklerini koparsinler... Baki, haydi kartalim.... |
Alıntı:
|
ertelenemez.ertelenirse de bizim yönetimin acizliği olur, nasıl bi cvp verirler bize bilemiyorum.... |
Türkiye`de Saat: 06:10 . |