1B9J0K3_FİSTMC | 06-03-2008 15:37 | Alıntı: Sercanbjk´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 609143)
Evet güzel bi konu vatan millet sakarya hesabı yine dökülücekler bu maçı erteleyin işin içinde Türkiye var flan alakası yok.
Biz Liverpool`a yenildiğimizde tribünlerinde Liverpool ve İngiliz bayrağı açan takım ve taraftarı benim kanımdan benim soyumdan değildir. Onun için isterlerse savaşa gitsinler umrumuzda olmaz. Yönetimimizi bu konuda uyaralım mail yağmuruna tutalım şimdiden önlemlerini alsınlar. | çok haklısınız tamamen hak veriyoruM. Ben herzamn pozitif görüşlü biri olmaya çalıştım.galatasaray west falende juventusu yendiğinde ben sevinmiştim bi fenerli arkadasım vardı ve bana demistiki gs nin basarısına sevinmen yanlış demişti bende ona sonuçta türkler olarak italyanları deviriyoruz demiştim. Gecen işte sevilla maçını beraber izledik onunla sevillayı fb eleyince hiç sevinmedm aksine üzüldüm ve bana kac sene önceki dediğim sözü hatırlattı..
Bende dedimki;
biz 8 yedimizde ingiliz bayrağına sarılan takım benİM ülkemin takımı degildir şu haçlı formasıyla sahaya çıkan sevilla kadar degeri yoktur benm için dedim..
Ertesi günü şamPİYONLAR ligi finalide olsa it gibi çıkıp oynayacaklaR. |