![]() |
Kovulana dek Beşiktaşlıyım "F.Bahçe ve G.Saray da iyi ama şampiyonluğun en güçlü adayı biziz. Gönderilmediğim sürece ayrılmam". Fransız takımlarının gündeminden düşmeyen Bobo, şampiyonluk yaşamadan Beşiktaş'tan ayrılmayacağını söyledi. futbolplus'a yaptığı açıklamada siyah-beyazlı takımda çok mutlu olduğunu vurgulayan Brezilyalı yıldız, "Şu an için tekliflerin hiçbir önemi yok. Tek düşüncem Beşiktaş'ın şampiyonluğu. Bu sezon zirvenin http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Den güçlü adayı biziz. F.Bahçe ve G.Saray'ın da kadroları iyi. Ama biz daha güçlüyüz. Kritik maçların İnönü'de olması da bizim için avantaj" ifadelerini kullandı. İSTANBUL HARİKA En büyük hayalinin geçen ay ilk kez davet edildiği Brezilya Milli Takımı'nın değişmez oyuncuları arasına girmek olduğunu dile getiren sambacı, "O havayı solumak bile çok önemli. Brezilya Milli Takımı rüya gibi bir şey" yorumunu yaptı. Bobo, sözlerini şöyle sürdürdü: "Türkiye çok güzel bir ülke. İstanbul muhteşem bir şehir. Taraftar tek kelimeyle mükemmel. Yönetim göndermeden Beşiktaş'tan ayrılmam |
Ya Bobo seni çok sevioruz ama senin bu her transfer haberi çıktığında düşen formunada ayar olmuyor değilim |
sen bu hafta oyna golde at basınımız seni Fransaya olmasa bile başka bir lige satar:D |
Sana bu takımın çok ihtiyacı var.Bir an önce eski formuna kavuşman dileğiyle. |
Şampiyon olmak istiyorsak senide kazanmak zorundayız.Takım için çok önemli bir oyuncusun çünkü.Bir golünü atsan devamı gelecek ama...İnş. bugün fileleri sarsarsın da eski günlerine dönüş sinyali verirsin. |
seni seviyoruz bobo ! |
ahh be bobom sen değişilmezsin senin yerin bi başka her zamn.eminimki yine form tutcaksın aslında bobo bu aralar kötü oynuyo diyosunzya ben katılmıyorum aslında daha aksine eskisinden daha çok koşuyo daha çok yer açıyo öbürleri atıyo.çünki bobo bizim şu ana kadar en ii golcümüz olduğu için bütün defans oyuncuların gözü onda genellikle hep onu tutuyolar.nobreyi boş bırakıyolar oda atyıo.hernese inş. bu akşam oynar ve golünüde atar.seni satanı ben varyaaa... |
Seni kovanı bizde kovarız Bobo,bizde kalmak istediğin sürece seni kimse yollayamaz Beşiktaş`tan seviyoruz seni seviyoruz. |
bobo biraz hareket kazanmalı seri olmalı. delgadoda fizik kondisyon çalışmalı bunlar olursa çok büyük topçu olucaklar |
Onceden Nouma için soylerdik Nouma yı satanı bizde satarız diyee bu sefer de Bobo için söyluyorum BOBO'YU SATANI BİZDE SATARIZ ... |
Türkiye`de Saat: 00:20 . |