![]() |
Yetenekli doğdum Kendisine Maldini'yi örnek aldığını belirten tecrübeli futbolcu "Defansta oynarken büyük hata yapmama şansınız yok" dedi. GURUR DUYUYORUM Bir dönem gönderilmesi bile gündeme gelen Baki, kariyeri boyunca en iyi performansı Beşiktaş'ta sergilediğini söyledi. Kulübün resmi internet sitesinde Cola Turka ile Soru- Cevap'a konuk olan tecrübeli futbolcu, "Bu formayı giydiğim için gurur duyuyorum" dedi. SAĞLAM İYİ NİYETLİ Maldini'yi http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dörnek aldığını vurgulayan Baki, şunları söyledi: "Savunmada oynarken her an ciddi hataya açıksınız. İnanılmaz bir taraftarımız var. Onlar gibi sahaya ruhumu yansıttığım için beni seviyorlar. Yedek kalmak herkesi üzer. Ertuğrul Sağlam iyi niyetli bir hoca." |
Yetenekli doğmuş..... Şakacı!!!! |
Defans oyuncusuna göre çok paniksin Baki.Biraz relax olsan oyunu düşünerek oynasan seni daha çok seveceğiz. |
ya süper bi adam bu baki ya biraz daha soğuk kanlı olsa olacak bu iş ama ne olursa olsun baki ortaya üçlü çektir kartala |
Bence iyi bir oyuncu ama daha dikkatli olmak zorunda hele hele birde kendine maldini gibi bir oyuncuyu örnek alıyorsa öyle olmak için çok koşman lazım düz değil teknik olarak |
maldininin tırnağı olsan yeter be baki |
Beşiktaş`ın oyuncusu kesinlikle değil ama adamlığına Beşiktaş`a bağlılığına,mücadelesine saygı duyarım,yetenekleri bence bu kadar ve elinden gelen de bu kadar. |
baki biraz sakin olsa iyi olcak birde futbol sadece fizik gücüne dayalı bir oyun değil sakin olup aklınıda kullanırsan az hata yaparsın. benden sana abi tavsiyesi :):) |
adam bunları nasıl soyleyebiliyor yaa ==) |
:rofl:..muthesemsin baki ..kendisine acayip inanci var...seviyoruz seni |
baki mücadelecisin fiziğin düzgün ama sadece kesiicsin oda kestiğin her top rakibe gidiyor. şöyle kafayla cissenin delgadnun yada kaleciye indirdiğini hiç görmedim |
Ne yeteneği yaa...Sanırsın bunu söyleyen adam sergen...İlahi baki... |
ben biliyordum zaten bakide ki yetenk pelede yok :D:D:D |
sabah okudum bunu çok güldüm :) |
sonraları kazmalaştım diyosun:D |
Ne bir lokma ekmek, Ne bir kızı Sevmek, Seviyoruz Seni Baki Mercimek Baki Mercimek :D:D:D |
Rize maçındaki müthiş asistinden sonra görmüştük yetenek olduğunu. Sergen'in tek veliahtı Baki :) |
zaten bir ysin sülün bir baki efsene ikili |
arkadaslar ama baki nin kendine olan guvenini tebrik etmek gerekiyor ama kendisine dogustan yetenekli diosa futboldan anlamiyo demektir ama eger besiktas fizige dayali oynicaksa baki takim kaptani olmalidir AMA....>d>d>d |
ben setr oynunu beyeniyorum ama pas veremiyor hep pas hatası yapıyor |
ya arkadaşlar bu adamın videolarını seyretmednz mi?bn önce ronaldinho nn veliahtı zannettm.baya ii hareketler yapıodu ama adamn pası ii deil.yoqsa neden o da üzülmez gibi carlos olmasn |
Alıntı:
|
Bi arada kendini Jaap Stam'a benzetiyodu.. |
Espri yaptı herhalde:D |
ne kadar cok hata bile yapsan seviyorum len senii bee bakiii |
Ya bu adamın kapasitesi bu kadar daha fazlasını beklemek hayal olur bence beşiktaşa yakışmayan bir oyuncu bence ne yapalım oda ibrahim üzülmaz gibi işte ne farkeder ikiside aynı bence!!! |
Maldini Baki.! Benzemeye çalışıyorsan sen şimdiden saç uzatmaya başla :D |
bu gençler birliği maçındaki hatasından snra bu adama futbolcu demek hata:) |
Mücadelesi yeter kim bakar tekniğe bu bölümden sonra teknik olaya kimse bakmaz bundan sonra mücadele ve skor önemli artık .Tam Baki nin bölümü |
yürekten oynuyosun ama.. her maçta hatan var gençler macındada gol senin uzaklaştıramadıgın toptan geldi |
ne diyim arkadaşlar gençler maçında gelen gol de kafayla topu ceza sahasının en gel de vur yerine indirmiş ki bu pozisyondan önce özetlerde görürsünüz sağdan adam bakiyi turnike gibi döndürüp öle bi pozisyon yartmış ki hani başka takım olsa saha uygun olsa yazarlar. aslında maç genelinde kötü oynamıyo adam ama öyle kritik yerlerde öyle bi hata yapıyoki çıkar çıkara biilirsen sonra bence biraz da kısmetsizliğinden ne diyim yoksa çok da sevimli bi adam beşiktaşı da seviyo biraz daha dikkatli ve düşünerek oynaması lazım |
Dünkü maçtan sonra yeteneğine bir kez daha hayran kaldım baki!.. |
maldiniye küfür ediyor ya :D |
hata yapmaktan vazgeçerse bence çok ii olabilir..hem kendi kariyeri hem BEŞİKTAŞımız için... |
baki ile edu yanyana oynasa nasıl olur acaba. baki: asist kralı edu : gol kralı |
haa demek ki kazmalığın doğuştan değil...:D |
iyiki bu kadar yetenkli doğmuş ya yeteneksiz olsa kim bilir daha neler yapacak:D |
Türkiye`de Saat: 16:22 . |