![]() |
teşekkürler verdim oyumu.valla diğer takımlar epeyce fark yapmışlar. |
arkadaşlar çok gerideyiss ha gayrett... |
benimde haberim yoktu hemen oyumu kullanıyorum çok saol |
bende kullandım oyumu |
ya boşverin bu zamanı.. :) |
önemli olan çok olmak dğil etkili olmaktır |
Alıntı:
|
evet arkadaşlar çok gerideyiz bende az önce oyumu tabiki Beşiktaşa verdim bunu herkese söylemek lazım daha çok oy lazım bize |
Alıntı:
|
Alıntı:
ermana sövüyoruz ahmet çakara sövüyoruz. basına sövüyoruz sonrada bana milliyyeti sabahı mı savunuyosun |
Alıntı:
:sheep::D:D:D:D:D gerçekten çok güldüm... birilerine uşaklık etmeyen gazete zaman :) yok artık ya. neyse konuyu daha fazla bölmek istemiyorum.. sonra yönetimdekiler çatıyor. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bende verdim oyumu ama halen zamn gaztesine kolpa diyenler var yapmayın allah aşkına siz demekki haber okumuyosunuz milliyet gibi hırsızı haklı gpsteren saah gibi ülkeyi karıştıran gaztelermi doğru diyorsunuz |
Alıntı:
sen baya bi anlıyorsun :p nese konuyu bölmeyelim yeter. sen tarafsız gazeteni al doya doya oku |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
konu bölündüğü için diyorum daha önce yaşamıştım. küfür olursa zaten banlanıyorsun. Beşiktaş ın kuyusunu kazmaya kimsenin gücü yetmez.. ben spor haberlerini zaten ntvspor dan takip ediyorum yani diğerlerine göre daha tarafsız bir internet sayfası |
Alıntı:
ve onları okuyupta o haberlere inannda var ben gazte bile almam yanlış anlayamayın zamanda dahil olsa ama eğer bi ayrım yapacaksak en doğru haberi kımın yaptığı ortada kolpa haberleri yapanşarda ortada |
gerçek gazete Cumhuriyet Gazetesi |
Alıntı:
senin için gerçek gazete cumhurittir bana gore ise hiçbirisi gazte değildir sonuçta ve azda olsa bi tarafı tutuyorlar |
arkadaşım Cumhuriyeti doğru yaz kolay kolay kazanılmadı Cumhuriyetimiz neyse uzatmaya gerek yok oyunu veren versin |
Alıntı:
o dediğin gazete değildir ve konuyu kapatıyorum oylar verislin konu sapıtılmasın |
hiç olmazsa adı veren kişiye yani Atamıza saygıdan öyle yazmanı beklerdim |
bnce anketler gerçeği yansıtmaz. |
zaman gazetesini ne elime alırım okurum ne de internette açarım... çoğu beşiktaşlıda bnm gibi düşündüğünden gerideyizdir bence. seninde dediğin gibi büyüklük anketle olmaz... |
net i her açtığınızda tıklayın ne olur ben öyle yapıyorum... aradan zaman geçince tekrar oylayabiliyorsunuz |
Türkiye`de Saat: 05:16 . |