![]() |
bobonun muhteşem dönüşü beşiktaşımız bobonun attığı golle 3 puana ulaştı liderlik keyfine devam |
Mükemmeldi cidden ya.Tekrar aramızda olduğu için çokk mutluyum walla :) |
bn bu adamı seviyorum inşl. hep goller le devam eder inşl......:) |
Çok iyi döndü ama sadece bu maçlık değil uzun soluklu güzel bir dönüş bekliyoruz bobmuzdan.Bobo çokBABAsın :D:D |
Sonradan oyuna girip gol atacağını düşünüyordum.Ve beklediğim oldu.Hemde öyle bir gol attıki beşiktaşı ipten aldı.Bu gol onun içinde çok önemliydi.Şimdi her şey daha iyi olacak.Nobre,Holoskodan sonra şimdide Bobo geldi.Üçüde gollerini atıyor,Ertuğlul hoca çok zorlanacak gerçekten ama kazanan beşiktaş oalcaktır.Böyle 3 tane kaliteli bir hücum hattına sahip olduğumuz için çok şanslıyız bence.Helal olsun Boboya... |
Ya bu adam gerçekten manyak tekrar armıza döndüğü için çok mutluyum goller dewam gümbür gümbür geliyoruz!!! |
bi tanesin bobo...harikasınız hepinizi tebrik ediyorummm kelimelerle ifade etmem imkaansız bu mutluluğumu!!! |
tesekürler bobo baba gibisin en zor anımızda ınzır gibi yetiştin |
ßoß0m SAGoL'sun :) |
iyi ki döndü devam eder inş. :) |
|
seviyorum seni boboooo....satilmazin ben karsiyim :biggrin: |
arkadaşlar golün bobodan gelmesi ayrıca sevindirici bobo bu golden sonra sakatlık sonrası tutukluk yaşamıyacaktır, holosko nobre ve boboyu sahada görmek de hoş olabilir ama hocamız içlerinden birini yedek oynatacaktır diye düşünüyorum |
Helal olsun Bobo oyunun gidişatına göre girmesi gerektiğini hep söyledim hocamız biraz geç aldı ama yinede golünü attı. |
vallla iyi zamanda döndü ilaç gibi geldi |
golle dönmesi güzel oldu...tatlı bi rekabet olacagı kesin forvette ah bide defans bu kadar iyi olsaydı |
verdigi sözu tuttu |
bobooooooooooooooooo bobooooo |
iiki varsın bobo çok babasın çok harikasın:) |
Bobo cok babasın :D gollere devam eder inşallah |
maçın sonlarına doğru son dakikada bobo yada batudan mucize olurmu diyodum oldu. |
şu eziklere de gol atsın inönü de yeter isterse bi daha gol atmasın ne de olsa toramanımız zanımız holoskomuz var... |
Türkiye`de Saat: 16:28 . |