![]() |
Eruğrul Sağlam`dan Değerlendirme Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, Ankara'da 2-1 kazandığımız Gençlerbirliği mücadelesinin ardından şunları söyledi: "Rakibimiz ligin en çok koşan, mücadele eden takımlarından birisi. Ligin en formda takımlarından bir tanesi. O yüzden zor geçeceğini biliyorduk. Eğer biz şampiyon olacaksak bütün bu karşımıza çıkacak olumsuzlukları bertaraf edip yolumuza devam etmeliyiz. Bu gibi olumsuzluklar karşısında nasıl direncimizi daha fazla artırabiliriz, nasıl bu şartları olumluya çevirebiliriz bunu düşünmeliyiz. Çok iyi bir ilk devre olmadı, hatta kötü diyebilirim, bize yakışmayacak bir ilk devreydi. Top oynamak için, pozitif futbol oynamak için, futbolun doğrularını yapmak için, oynayan bir takım için çok kötü bir zemin. Bugün ilk devrede rakibimizle mücadele edecek o direnci de gösteremedik. Ancak ikinci yarı daha hareketli, daha üretken, daha arayan, pozisyon üreten, golü bulup gol yiyen ama maçın son saniyesine kadar yine hiçbir zaman oyundan kopmayıp, kazanma adına her şeyini sahaya süren bir takım olduk. 3 puan bizim için çok önemliydi. Uzun bir aradan sonra liderliği elde ettikten sonraki haftanın bizim için ne kadar önemli olduğunu biliyorduk. Kazandık, ligin zirvesindeki yerimizi hala koruyoruz. Şunu da çok iyi biliyoruz, 4 seneden beri bu takım şampiyonluğu arıyor, istiyor. Bize inanan, güvenen, bizden bu başarıyı onlara yaşatmamızı isteyen milyonlarca insana karşı ne kadar büyük bir sorumluluk üstünlendiğimizi biliyoruz. Biz de onlara bunu yaşatmak istiyoruz." |
herşey güzel olacak ama biraz çaba.. |
ertuğrul hocam yalvarıyorum daha gzl büyük takım gbi oynat şu takımı ilk geldiğinde yenilsekte saldıran takım olcaz diyodun.ya bn maçı izlerken futbolun f sini göriyim yeter fazla bişi istemiyorum izlediğime deysin yaa.ama herşeye rağmen lideriz inşallah lider gideriz... |
Hep aynı açıklamalar ama:D neyseee.... |
inanın yeter... |
hocam kara görünüyoomu onu söyle sen bize :) macta devre arasında azarlamış oyuncuları die duydum cok iyi yapmışda şunu baştan yapsa daha iyi olcak gibi :D |
İnanan Kazanır ;) |
walla kazanmıs olabiliriz ama ben hala mac 1-1 iken bugun kotu olan holosko ile nobreyi cıkartmayıp serdarı cıkartmak ve tek bir pasla gol attırabilecek ricoyu otutrmak saca ama kazanmak her turlu guzel |
kaldı 9 maç dayanın :D |
arkadaşlar kimse cokk guzel bi futbol beklemesin bundan sonra mücadele ve skor oynar bundan sonra :D |
artık güzel oynamak falan önemli değil kazanalım yeter |
Ertuğlul hoca serdarı çıkarıp boboyu oyuna almakla büyük bir riske girdi.Ama kazanmak için bunu yapması lazımdı ve o da yaptı.Maçıda bobo kurtardığına göre ertuğlul hocanın hamlesi son derece doğruydu.Sonuçta gençlebirliğinin ortasahasıda çok koşan mücadele eden bir yapıya sahip.Bunu bile bile böyle bir riske girmek gerçekten önemliydi.Kutluyorum ertuğlul hocayı...Son dakkalarda gordonu oyuna alıyor,çıkmaması gereken nobreyi çıkarıyor diye eleştiren spor yazarları şimdi hocanın hakkını vermeyeceklermi acaba,merak ediyorum... |
hoca haklı bu kadroyla bu kadar olur ama hocaya da kızmıyo diilim defansa şöle kaliteli bi isim almadı şimdi de bu durumdayız umarım seneye bu seneki transfer fiyaskolarını yapmazda bi sol back birtane de kaliteli stoper aldırır |
ertuğrul hocama hep güvendim hala da güveniyorum......biras daha çabayla herşey hallolur...inş bu sene bizim senemiz olcak...... |
hocam oyuncu degısıklıklerını zamanında yapmıyorsun dakka 90 olmus sen gol atması için batuhanı alıyorsun biraz daha zamanında yapmalısın maç 1-1 olun aldın boboyu baktn 80 kadar gol olmuyor alsana ricoyu veya batuhanı oyuncu degısıklerınde biraz daha iyi olmalısın bence hocam |
önemli olan güzel futbol oynamak değil.biz şampiyonluğu garantilemedikki futbol show yapalım..9 haftamız kaldı bu 9 haftada puan kaybetmezsek şampiyonuz;):) |
Alıntı:
|
ertuğrul hocaya güvenim sonsuz umarım bu güweni boşa çıkarmaz..gençel galibiyeti hepimize hayırlı ossun:):) |
gs macındakı kartaldan eser yoktu mac buyuk oluncamı ıyı oynucaz ılla bıraz caba nese 3 puan aldık. |
ya arkadaşlar şu ankara deplasmanlarında iyi futbol beklemeyin orda anca mücadele olur başka bişe olmaz delgado gibi oyuncuların o sahada ne oynamasını bekliyorsunuz. bu senenin en kötü oyununu oynadı nerdeyse adam ama gene de topu direkte patladı. Neyse lafı uzatmaya gerek yok bu sahadan kayıpsız atlatmamız bi başarıdır. Bu futbol tekrarlanmaz merak etmeyin... |
İnanan Kazanır |
konuyu okumaya gerek yok.nasıl olsa hep aynı şeyleri söylüyor |
gb maçı çok iğrenç bir oyun vardı ayrıca öne geçince üstüne yatmaay çalışacağımıza bassak pres yapsak 2 yi arasak olumuyo mu |
Türkiye`de Saat: 04:43 . |