![]() |
Doğru söze ne hacet eklenecek birşey yok biz yinede herşeye rağmen bu konumda var isek bu çekirge yakıştırması değil yüce ALLAHIN bir adaletir. Teşekkürler Eline Sağlık... |
ligin başından beri önümüzü kesmeye çalışıyorlar,bunu görmeyen bilmeyen kalmadı,hala beşiktaş 90+ da gol atıyor şansıyla kazanıyor diyen bir basınımız var,peki hakem hatalarıyla çalınan puanlarımızın hesabını kim verecek? o konular çoktan rafa kaldırıldı tabiki basın tarafından.Tüm bunlara rağmen lideriz,ve sezonu da lider bitireceğiz |
duygularıma tercuman olmussun .tesekkurler.bız ınanıyoruz sampıyonluga hemde bır sene degıl arka arkaya sampıyonluklara. |
bende senin gibi her mac önümüzü nasıl kesecekler diye macları izliyorum beşiktaşımıza güveniyorum ama sonucu herzaman olmasada hakemler belirliyor |
Abicim gerçekten haklısın dediklerinde.Biz zaten taraftar olarak takımımızı yeterince destekliyemiyoruzki beşiktaşın medyada we federasyonda etkili olması bkliyelim.Size söylüyorum zaten bu 9 haftalık peryod içinde iyi futbolu boşwrin kazanılan puanlara bakın.Bu 9 hafta içndeki iyi futbol deil puanlar bizi şampiyon yapacaktır.İnşallah ta artık en az seviyede puan kaybederiz.Saygılar... |
Dostum ellerine sağlık süper bir tez çıkartmışsın ortaya.! |
Türkiye`de Saat: 11:39 . |