![]() |
Alıntı:
katılıyorum... türk hakemleri bu yüzden türkiye dışında maç yönetemiyo |
arkadaşlar sadece o pozisyona takılmayalım ilk golden iki dakika önce korner kullanıyoruz ceza alanında toramana sarılıyolar ben sevgilime ole sarılmam ikinci goldede holoskaya sarılıyorlar hakemimiz maalesef hiç birini görmüyor |
kesinlikle penaltıydı. lig tv maçtan sonra gosterdi: 1-tuna sol ayagi ile bobo'nun sol ayagina vuruyor. 2-tuna bobo'ya ayrıca diziyle arkadan vuruyor. 3-eliyle topa degiyor.bunu lig tv de de "topa elle dokundum" diye açıkca soyluyor. 4-yardımcı hakem gozunun onundeki penaltıyı ısrarla veriyor. 5-orta hakem de ısrarla penaltıyı vermiyor. bu nasıl olur? futbolun kuralları yok mu? adnan polat ne diyor?"beşiktaş kazandı ama sezon sonu şampiyon biz olacagiz." neye güveniyor? herhalde bu tür hakemlere...ege seramige... |
Penaltıydı bence.Bu hakemler daha ne kdar böyle etkilemeye devam edicekler bilmiyorum.Gol gözüne girsin |
Alıntı:
|
Penalti yoktu o pozisyonda.. abartmaya gerek yok. |
bence penaltı ayrıca bir korner atışında resmen toramanı kündeye getirdi yere yatırdı herif o da penaltıydı. |
Peanaltıydı ama hakem faul olduğunu sandı devam ettirdi aslında mikrafon var konuşma geçmedimi ben onu merak ediyorum |
Türkiye`de Saat: 17:47 . |