![]() |
polat : beşiktaş taraftarı (darısı başımıza) Adnan Polatın kayseri maçı öncesi Beşiktaşla ilgili yaptığı yorumda: "Beşiktaşın galatasaray la olan maçına baktığım vakit bence maçı kazanan beşiktaş taraftarıydı inanılmaz bi destek verdiler beşiktaş takımına sahada 12. değil 13. hatta 14. adam oldular darısı bizim başımıza diyorum çünkü bu sene bizim taraftarımız yeterince bizi desteklemiyor" arkadaşlar Adnan polat'ın birebir sözleridir. Gün geçmiyor ki Beşiktaş taraftarı büyüklüğü ve takımına verdiği sonsuz desteğiyle başkanları, taraftar gruplarını kendine hayran bırakmasın..... |
teşekkürler haber için |
bu serefsizin taktikleri bunnar takimlar uzerinde baski kurmaya calisiyor serefsiz diyemiyor besiktas futbol takimi son 40 dakikada bizi darma dagin etti demeye onuru el vermiyor onursuzun |
bencede taktık, macı futbolcular degılde taraftar aldı dıyor yanı futbolcular bısı yapamadı demek ıstıyor baskı kurmak ıstıyor.Zten bjk taraftarı acık ara en ıısıydı yenımı aklına geldı |
evet hemde o reportajda .."bakalim ne kadar gidicek daha besiktas " öyle dedi serefsizz ..hic sevmiyorum bu cinconlari yaa ..atip tutuyorlar |
katılıyorum ama bu demeçten sonra gs taraftarının tepkisini merak ediyorum açıkçası biraz rencide edici çocukları azarlarlar ya arkadaşın iyii not almış sen nie alamıyosun diye :) kendi taraftarına ayıp etmiş bence başka bi taktik bulsaymış |
beşiktaşı beşiktaş yapan taraftardır.taraftarıda taraftar yapan beşiktaş sevgisidir... |
Alıntı:
|
burası beşiktaş |
katılıyorum ama gerçekleri görmeli bence adnan polat dağıttık geseyi |
Bu adamı hiç sevmiyorum valla.Ne derse desin takmıyorum.Muhabir soruyor;beşiktaş dün son dakkada attığı golle kazandı ne düşünüyorsun diye.Adnan polatta evet şansları yine yaver gitti.Ama nereye kadar böyle giderler bilmem dedi.Saat 20.45'te şampiyonuz dediği sezonu ne çabuk unutmuş merak ediyorum.Hep son dakika golleriyle kazanmıyorlarmıydı.O zaman sesleri çıkmıoyrdu şimdi bize oluncamı şans oldu.Bide kimse merak etmesin gs kupayı kaldıracak diyor.Bu kadar emin konuşabilirmi insan.Konuşursada aklıma 101.yıldaki 11 puandan verdiğimiz şampiyonluk geliyor aklıma.Hani aziz yıldırımın 11 puan gerideyken bu sezon şampiyon biziz demesi...İnş. tahmin ettiklerim olmaz yine...Şu adamı susturmak şart,bu görev de sinan engine düşüyor.Adnanı susturacak tek kişidir çünkü... |
stad da beklerken önümden geçti :D neyse böyle birşey dediyse biz biliyoruz zaten açıklama yapmaya gerek yok . |
Polat iyi sallamış hea :) |
O söylemesede biliyoz zaten...:D:D |
azizenin ağzından böyle bişey duymadık ama onunda böyle düşündüğünden adım gibi eminim. fenerin arkasında böyle bir taraftar olsa cl kupası gelebilirdi |
Evet bene röportajı gs kayseri maçı öncesi canlı canlı dinledim,Adnan Polat`ın bu kabellenişi çok doğal çünkü Dünya`nın kabullendiği bir şeyi kabul ediyor. |
Alıntı:
|
Bu adamdan bu sözler ilgiç şaşırdım valla ama güzel oda anlamış kimin büyük olduğunu |
Büyüklüğümüz karşısında kabullenmekten başka çarelerinin kalmayacağı çok belliydi, ya kabullenecekler ya da böcek gibi kaçışacaklar. |
adnan efendi senin dostuluğun da düşmanlığın da uzak olsun bizim taraftarımızın ve takımımızın ismini ağzına alırken iki kere düşünmli burası liseye benzemez BJK taraftarı herşeyi anlıyor yutamayacağı laflar etmesin... |
sıra ile kabulenecekler sevıllada fn taraftarı sov yaptı dıyo macın dk 90 3-2 bagırmaya yenı başlıyolar bagırmasalar ayıp olur artık buna bıde taraftar dıyolarr |
şu taraftara yakışır kalitede bi takım istiyoruz bakiden üzülmezden bıktık :) |
Gsliler utansın bundan. |
taktik bu laflar... bizim taraftarımız her zaman böyle biz lider olunca mı farketmiş |
eee bu şeref yoksunu dönek mi afedersiniz sen önünle tarftarı öv sen arkanla şansa liderler de . arkana sahip çık polat mısın nesin . |
1 numarayız bızzz |
ya bu adamın Beşiktaş tan başka uğraşacak bişeyi yokmu!!!!!!!!yeter konuştu yaa bide bu sölediklerinde samimi olsa içim yanmaz... |
Aşşğıda neler oluyor yha :) Yukardan seçemiyorum :D |
Alıntı:
hey alttaki sesin çok çıkıyor kapa çeneni tencere yiceksin kafana :D |
Siz ancak o taraftara layıksınız.Taraftarınızda ancak sizin o cibilliyetsiz takımınıza layık.Tencere kapak misali bulmuşsunuz birbirinizi Allah ayırmasın sizi.Bu bizim içinde çok hayırlıdır. |
açsınlar 10-15 yıl önceki sezonu açıp içerde oynadığımız 17 lig maçından birini açıp seyirciyi izlesinler biz hep böyleydik. görmek istememeniz normal |
Türkiye`de Saat: 01:26 . |