![]() |
yazıklar olsun polat sana laflarla deyilde sahada gösterilinen mücadeleyle şampıyon olunur.iki hafta önce sizlere göstermiştik şampıyonu ...hatırlamıyorsan yardımcı olalım sana ve ekibine,lig tv den macın kasetini rica edipte istemesinide bilirsen utanmadan birde seyredersen işte orada sana ayit cevapları görürsün :laugh::laugh: |
konuşsun dursun sezon sonun da kupanın neresine oturacak onu düşünsün |
Polat hadi yürü git ya! Diyelim ki şansa kazanıyoruz sanane? Maç satın almıyoruz ki... Kayseri'de yeni moda ; bilboardlarda artık ; Sat-Tık ! Ezikler. |
ona sans degıl azım derler belescının baskanııı |
ne diyo bu herif ya.ille küfür ettircek kendine.Zorlamasın bu kadar :@ |
kendilerine son dakikada verilen hemde beleş penaltıları izlememiş herhalde |
bi laf vardır kim demişse doğru demiş(kedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş))satılık değil emekle maç alıyoruzz............ |
Arkadaşlar konuşmalarınıza dikkat edin |
polat bizi fener sandı..demeçlerle bizi yıldıramaz ..polat sen git kumda oyna |
Bu Polati görsem varya.. gözü kulagi kalmaz .. ne zannediyon sen kendini.. Besiktasimiz sizden daha iyi bir durumda diye mi ceneyi aciyon.. anlamiyorum ya inandina yapiyorlar.. |
sans sizde degilde bizde olsaydı gecen hafta 5 lik simit olmuştunuz |
valla bunu sölerken hiç mi utanmamış acaba ya? ayıp hani bi dur düşün, bi bak geçmişe, bi adam ol be kardeşim...yüzsüz adam. |
biz lider olmaya devam ettikçe bu daha neler yumurtlar kim bilir |
Alıntı:
|
demekki çok koymuşş:D |
Alıntı:
|
bütün herkes gözü bize dikti şu an dikkatli olmak hiç bir şeye meydan vermemek lazım |
Şans mı ne şansı.... Tamam kolay rahat maç kazanamıyoruz ama eşşek gibi top oynayarak mücadele ederek kazanıyoruz. Belki de her maç saha içind ebir erbi gibi zorlu geçiyor ama aldığımız puanlara kimse şans diyemez. Çalınan puanların hesabını kim vericek... ? |
Ulan şu kayseri bize oynadığı gibi oynasydı görürdüm şans kimde ama garezleri bize sanki. çok kızıyorum abi çok adeletsiz ortamda ancak bukadar olur sizden büyük ALLAH var o razı olmuyor demekki biz bunlara rağmen kazanıyoruz |
Alıntı:
Hepinizi "Edit"....:secruity: |
ümit karana 90 numaralı formanın verilmesini isteyen boca taraftarı sanırım. |
******** herif siz gibi çalmıyoruz son dakikaya kadar sawaşiyoruz |
konuşmaa leeeyynnn :D:D |
Adnan Konuşma Sabrımızı Taşırma !! |
sen önce bizden çaldığınız şampiyonlukları açıkkla sonra konuş hırsız herif |
Arkadaşlar Adnan Polat ı neden bu kadar ciddiye alıyorsunuz anlamış değilim. Ayrıca lütfen mesajlarınızda argo ve küfür kullanmayınız. |
... ... hesabı olmaz Adnan Polat :D İnönünün Acısı Geçmedi herlde Daha :D |
galatasaray ücüncü bile olamaz bosuna heveslenmesinler ezikler |
Alıntı:
:party:zoruna gidenin ......... |
Dün Bjk Tv'de izledim.Gesenin şampiyon olduğu yılın istatiğini çıkarmıştı Erdem.Tam 7 maç son dakika ve civarında atmışlar.Bizim bu dördüncü .Demek ki 3 maç daha kazanma hakkımız var.Adnan efendi önce kendi takımına baksın şampiyon olmak istiyorsa saatine bakacağına rakiplerini yensin.Yani elin şeyiyle gerdeğe gireceğine kendi işini kendisi yapsın.Ondan bunda saatine bakarak medet ummasın.Birde dua etsinki o sene mal fenerin hatasından şampiyon oldular.eğer onların yerinde biz olsaydık Denizli'yi kevgire çevirirdik. |
Alıntı:
|
tabi şanslı takımı gördük bursaspor maçında .topu resmen nondanın önüne attı bursalı futbolcu ve gol oldu. bune şans değilmi.artı bizim bu maçımızda penaltımız verilmedi ve topumuz direkten döndü ne şans dimi adnan polat..:deal: |
Alıntı:
|
slk bu adam ya 90+ larda 8 puan almış olabiliriZ. 1)BU KÖTÜ TAKIM OLDUGUMUZU GÖSTERMEZ AKSİNE HIRSIMIZI GÖSTERİR 2)HAKEMLERİN BİZDEN ÇALDIGI BUANLARIN YANINDA LAFINI ANCAK SENİN GİBİ M...LAR EDER. 3)SİZİN GİBİ ŞİKE YAPSAYDIK ATMAYIPTA. |
alınteri |
Bu adamı denk getirsem ümüğünü sıkacam yaww.! Boru sesli Polat :D |
peki cincon ne zamana kadar şike ile maç almaya dewam edicek..... |
ben bu adama tenezzül edip yorum bile yazmam bırakn şunu yaa |
biz gene mücadele ederek oynuyoruz, bunlar ya hakem ya gazmandan kazaniyor, Noluyor bunlara anlamadim gitti, lan yenemiyorsaniz adam gibi bari söyleyin, baskalarina karismayin |
bi en az 10 sene kadar devam eder :D |
Türkiye`de Saat: 20:53 . |