![]() |
İşte başarının formülü! Kara Kartal'ın en tecrübeli isimlerinden Rüştü Reçber, takım arkadaşlarına şampiyonluğun sırrını açıkladı. 10.3.2008 Kara Kartal’ın en tecrübeli isimlerinden Rüştü Reçber, takım arkadaşlarına şampiyonluğun sırrını açıkladı. Deneyimli file bekçisi, “Her maçı ayrı ayrı değerlendirirsek mutlu sona ulaşırız. Sezon sonunda kalesinde en az gol gören takım olacağız, bu benim iddiam. Ancak unutulmamalı. Herkes lideri yenmek için farklı bir motivasyonla oynar. İşimizin zor olduğunu biliyoruz ancak başarmalıyız” diye konuştu. |
Olucak taraftar inandı oyuncularda inanırsa bu iş olur |
Rüştüye sonuna kadar güveniyorum.Sivas,Fener,Ts maçlarında kalitesini,tecrübesini konuşturacak ve şampiyon olmamızda önemli bir etkene sahip olacak...Büyük oyuncular büyük maçlarda belli olur nede olsa... |
umarım şampiyon oluruz olamazsak o zman daha büyük kaos olcak |
Rüştü sana güvenmeyi çok isterdim ama malesef ki sen kalede olunca benim nefes alıp vermem biraz daha hızlı olıyor |
bu kadar sakata... hatalara rağmen lidersek seneye eksik olan yerlere nokta transferiyle çok iş yaparız |
Olucak bu iş olucak da, Rüştü kalede biraz daha dikkatli olursa daha güzel olucak. |
Türkiye`de Saat: 07:48 . |