![]() |
Stres yakabilir "Son dakika golleri kazanma hırsımızın göstergesi. Ancak işi son ana bırakmamalıyız. Şans her zaman bize gülmez". HEP SAVAŞIYORUZ Beşiktaş, G.Birliği deplasmanında son dakika golüyle kazanıp liderliğini sürdürürken kaptan İbrahim Üzülmez'den "dost" uyarısı geldi. Kaptan İbrahim, "Son dakikada da olsa kazanmamız ve liderliği devam ettirmemiz, kazanma hırsımızın göstergesi. Yani son dakikaya kadar savaşıyoruz. Bu takdir http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dedilecek bir şey. Ancak bu stres bizi yakabilir" dedi. DİKKATLİ OLMALIYIZ Son 9 haftada telafisi olmayan maçlar oynayacaklarını belirten İbrahim, skoru daha önce garantiye almaları gerektiğini söyledi. İbrahim şöyle konuştu: "Şans her zaman yanımızda olmaz. Berabere giden bir maçı stres yüzünden son dakika golüyle de kaybedebiliriz. Daha dikkatli olmalıyız. Birçok maçı geriye düşüp çevirdik ama artık stres de yükseldi." |
çok doğru konuşmuş.artık işi erkenden garantiye almak lazım. onlar içinde iyi olur bizim içinde.sezon başından beri son dakikalarını rahatca izlediyim bi maç hatırlamıyorum. |
Tecrübesiz oyuncuların çokluğundan kaynaklanıyor.Elleri ayakları titriyo.Teşbihte hata olmaz,bize ''kaşar'' futbolcu da lazım. |
Evet bu şans devamlı tutmaz başta sıkı tutup son dakikalara rahat girmeliyiz |
ben öyle düşünmüyorum hakemler kaç maçımızı yaktı.. gs topçularıda gençlerle dolu nerdeyse.. hataları yapan genelde i.üzülmez |
ne stresi ya tamam işte lideriz çatır çatır oynayın hepberaber tadını çıkaralımm sezon sonu kutlamalar yapallım!!! |
ozman 1-0 yapıp üstüne yatmaya çalışmayın. bir gün devran döner 90 da yeriz biteriz |
ilk yarıda biraz daha düzgün bir futbol oynaya bilseydik bu kadar zorlanmazdık |
Alıntı:
|
Son 9 maç artk madem biliyorsunuz hatalarınızı ve eksikliğinizi gerekeni yapın artık,siz sahada stres biz tribünde stres. |
Türkiye`de Saat: 00:45 . |