![]() |
Bu Adamı Rencide Etmeyin Artık Yeter ! ahmet çakar a dün programında öyle acıdım ki adam şaka olaraktan bikini giyerim demiş altına basa basa ŞAKA demiş programda da bantı verdiler zaten apaçık belli ne dediği şimdi : febeliler ( ezikler ) : siz 100 yılda birkere çeyrek finale çıkmışsınız ona sevinsenize be ezikler .bir daha da görebileceğinizi sanmıyorum fakat bikiniyi çok seviyor olmalısınız ki ŞAKA olarak söylenen şeyi CİDDİ ye aldınız ŞANLI BEŞİKTAŞLILAR : ezikleri geçtik onlar ezik adı üstünde . ! arkadaşlar bu forumda veya dışardaki gözlemlerime dayanarak konuşuyorum sallamıyorum sizi ne ilgilendirir bu konu anlamadım doğrusu herkez tutturmuş BEŞİKTAŞLILAR ahmet çakar bikini giysin hani diyoruz ya hep beste hırsızları febe için bizim yaptığımız nedir . febelilerin yolundan gidiyorsunuz bu sloganı söyleyerek . bence yeter artık bu olay kapanmalı adamın ailesine yazık . bari siz yapmayın . |
haklısın.hadi fblilerin eline bir koz geçti dalga geçiyorlar.bize ne oluyor dimi |
evet bende izledim adamın hiçbir suçu günahı yok. Sonuna kadar haklı. Zaten bu konu ile hiç ilgilenmemiştim. |
aynenn bilen biliyo gerenk yok ... ürür kervan yürün kaale almak lazım :D |
haklısın |
bizim bişey yaptığımız yok bütün herşeyi yapan Medya adama ne kadar çok kin besleyen varmış Erman TOROĞLU na lazım buna benzer birşey:D |
Bu durum beşiktaş için geçerli olsaydı o zaman görürdüm ben ahmet çakarı.ÇARŞI rezil ederdi ahmet çakarı bea.Fenerlilerin mizahı o kadar darki adam hakkında fazla birşey yapamamışlar,bize olsaydı o zaman görürdük rencide nasıl olunurmuş...Ahmet çakarın bu oalyda fazla bir suçu olmayabilir ama unutmayınki ahmet çakar hep aynı ahmet çakara.Adamın mizahı bu...Bugün fenere yarın beşiktaşa yapar... |
Vahap Beyaz , Ahmet Çakar Şerefsizsin Galatasaray... Ahmet çakara çok üzülmemek gerekir... :) |
Konuyu çok çarptırmışlar ama merak etmesinler görüp görebilecekleri çeyrek final olur dahasını göremezler sıktı artık bu muhabbet hergün eziklerden haberler bukadarda olmaz yok bikini yok nasıl eledik 0 çekip döndüğünde hiç bu kadar uzun konuşulmadı eleştirilmedide |
Ahmet Çakar`ın bikini giymesini isteyip dalga geçmek, ( VAHAP BEYAZ AHMET ÇAKAR ŞEREFSİZSİN GALATASARAY ) tezahüratından geçiyor. Beşiktaş`lılar olarak Fener`ìde Ahmet Çakar`ı da sevmiyouz,tam tersi olsaydı bu gün Fener`le dalga geçerdik. Ahmet Çakar`a bir Beşiktaş`lının acıması ayrıca utanç verici,geçmişi ne kadar çabuk unuttunuz yada bilmiyorsunuz,bırakın baride o zaman bilmediğiniz şeylere yorum yapmayın. Ahmet Çakar önümde acılar içinde kıvransa bir tekmede ben atarım,şampiyonluğumuzu çalanları Galatasaray karşılaşmalarında 10 yaşında üstünde siyah beyaz formalı kardeşimizin ağlamaları hala gözümüzün önünde ve unutmucaz. Beter ol Ahmet Çakar bikini yakışır sana!!! |
Alıntı:
|
ahmet çakar hasta bir gs lıdır. yönettiği bjk-gs maçlarını hatırlayanlar mutlaka vardır aramızda. en çok bjk ı yakanlardandır. üst üste 3 şampiyonluğumuzdan sonra ki 4. şampiyonluğun beşiktaş'tan nasıl çalındığının hikayesini en iyi o bilir. öyle usturupluca yakardı ki muhterem. hiç anlaşılmazdı (!) o'nun gs lılığı... beşiktaş taraftarlarından hep " i. hakem " diye övgü alırdı.anlaşılan bilinçaltına yerleşen bi şeyler kalmışmış o dönemlerden... |
Alıntı:
|
bu heriflerin neyini savunuyosunuz bu ve bunun gibiler futbolumuzda olmasa belki bugün daha iyi yerlerde olabilirdik...sallayın ya... |
Alıntı:
|
Haklısın arkadaşım . Ahmet Çakar her ne kadar sevmesekte Beşiktaşımıza yanlışlarıda olsa neticede 45 yaşında çoluk çocuk sahibi bir insan dır bu yaşta bir insanla böyle ağır şaka hoş değil Büyük Beşiktaş Taraftarına yakışmaz. |
Alıntı:
|
fenerede ahmet çakarada bjk çaksın |
iyide düşene vurmak bize yakışmaz, adam hakkaten zavallı haldeydi, bende acıdım, tabi bu arada fırsatını buldugunda bize laf sokmaya calısyor,belliki bizim tribünlere kırılmış,ama merhamet etmekde bir erdemdir,Büyük Beşiktaş tribünü gereginde merhametinide gösterip düşene vurmaz,saygılar.. |
Febe tarfatarı şaklaban. eline koz vermeyeceksin verdin mi böyle cezasını çekersin.Burası böyle Diğer yandan Veysel kardeşim herşey senin gönlündeki gibi olmuyor.Hakeden hakettiğini mutlaka alacaktır.Bu adam az beddu almadı ama dediklerine katılıyorum ne kadar bu adamı sevmesemde böyle rencide edilmesini istemezdim ne yapalım gönlümüz böyle güzelliklerden yana ne yaparsın İlahi adalet tecelli ediyor işte... |
Ya bu adam normal değil bence,ne söylese sallamamak gerek :) Ben biliyorum,ben buyum,ben en iyisiyim diye kasıntılaryla ve rezillikleryle yaşayabilir bu anormal tavrıyla :) |
adamın tek yaptığı SAÇMALAMAK... |
yaff adam bişi dememişki. Febeliler febeli olduğunu tekrar belli etmek için adamı yerden yere wurmuşlar |
eziklerin karşısında kim varsa ben ondan yanayım:D:D:D:D:D:D |
evet ya ailesinin halini düşündükçe insan acıyo:) |
neysem acısını alırız bız ahmet vakarın 30 mart saatler 21:00 gosterdınde :D |
ben bizi ilgilendirmediği konusunda sana katılıyorum eziklere arka çıkmak çok saçma ama ahmet çakarada bi gram bile acımıyorum ne hali varsa görsün bundan sonrada arkamızdan ezik ezik konuşmasın he bide ağzından çıkanı kulağı duysun yoksa daha çok üzülür!!! |
Ahmet hoca Ne de olsa insan.! Ve adam davasında da yüzde bir milyon da haklıyken bu haledüşüyor.é Ben izlerken şahsen Ahmet hocayı sevmesemde üzüldüm..! İşte eziklilerin zihniyetini ve izlediklerinden ne kadar anlayabildikleri bu olayda meydana çıkıyor.! Ezik beyinliler.! |
Türkiye`de Saat: 11:11 . |