![]() |
'Beşiktaş ligi götürür' http://image.haber3.com/haber/84530.jpg Rıza Çalımbay, Ertuğrul Sağlam'ı ve Beşiktaş'ı değerlendirdi. Beşiktaş'ın eski teknik direktörlerinden Rıza Çalımbay, ''Beşiktaş ligi rahatlıkla götürebilir'' dedi. Çalımbay, yaptığı açıklamada, yönetim kurulunu transfer konusunda kutlamak gerektiğini ifade ederek, şunları söyledi: ''Ertuğrul hoca ne istiyorsa aldılar. En doğrusu odur. Hoca kimi istiyorsa, onu almak lazım. Şampiyonluk için hiçbir şeyden kaçınmadan, çok iyi transfer yaptılar. Özellikle Holosko çok iyi bir transfer. Keşke Koray ile Burak verilmeseydi, öyle daha iyi olacaktı. Schildenfeld'in transferi de iyi oldu. Beşiktaş'ın kadrosu çok iyi olduğu için de ligi rahatlıkla götürebilir.'' Beşiktaş'ın bu sezon son dakikalarda attığı gollerle 4 maçı kazanmasıyla ilgili de Rıza Çalımbay, ''Bir kere çok iyi bir kadroları var. Son saniyelerde ölü topları çok iyi kullanıyorlar. Son 3 golleri de ölü toptan oldu. Bunları iyi değerlendiriyorlar, ama golü arıyorlar, mücadele ediyorlar, pozisyon üretiyorlar, ürettikleri için de pozisyon yakalıyorlar'' diye konuştu. Çalımbay, futbol oynadıkları dönemlerde kendilerinin de son saniyelerde böyle goller attıklarını dile getirirken, ''Ama bizimkiler ölü toplardan olmadı. Biz hiç oyundan kopmadık, hep sonuna kadar mücadele ettik'' ifadesini kullandı. Beşiktaş'ın savunmasında sıkıntı olduğunu da dile getiren Rıza Çalımbay, siyah-beyazlı ekibin takım savunmasında bir sıkıntısı bulunduğunu ve bu yüzden her maçta gol yediğini sözlerine ekledi. |
tesekkurler rıza hoca sonunda takıma destek veren bırılerının olması cok guzel |
Alıntı:
|
götüreceğiz zaten herkese inat |
Rıza Çalımbay`ın Beşiktaş`lılığı zaten tartışılmaz,zamanında az emeği geçmedi ama hemen hemen her Beşiktaş`lı gibi yönetime muhalefetlik yapıyor eee kongre üyeleri yapmıyorsa iş Beşiktaş`ı seven diğer insanlara düşüyor. |
doğru konuşanlarda var |
rıza kaptanımız rıza hocamız atom karıncamız doğru konuşmuş...bugünlerde yönetim muhalefet taraftar futbolcu hepimiz kenetlenmeliyiz beşiktaş hepimizin |
İnşallah hocam.Bunu söylerken için içini yiyor mu merak ediyorum. |
helal sana be rıza hocam. gerçek beşiktaşlı oldunu bir kez daha ispatladın. |
Alıntı:
|
İnşallah...! |
Rıza Çalımbay: Beşiktaş götürür! "Siyah-beyazlıların kadrosu çok iyi. Mücadele ediyorlar, pozisyonlar üretiyorlar. Sadece defansta sıkıntı var. Mutlu sona Beşiktaş ulaşır" *** Beşiktaş götürür! Yönetim başarılı Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Rıza Çalımbay, sezon sonunda gülen tarafın Beşiktaş olacağını söyledi. Ertuğrul Sağlam'ın istediği tüm oyuncuların transfer edildiğini belirten Çalımbay, "Şampiyonluk için hiçbir özveriden kaçınmayan yönetim kurulunu kutlamak gerekir" dedi. Kazanmak önemli Çalımbay http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dşöyle devam etti: "Çok iyi kadroları var. Her zaman golü arıyorlar, mücadele ediyorlar, pozisyon üretiyorlar; bunlar olunca da maçı kazanıyorlar. Sadece savunmada sıkıntı var, bu nedenle maçların çoğunda gol yiyorlar. Ancak sezon sonunda gülen taraf Beşiktaş olur." |
doru söleyeni taktir etcen beaa |
inşallah rıza hocam senin gibilerin desteğiyle götürecez :D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 08:11 . |