![]() |
'4 hafta sonra işi bitiririz' Trabzonspor, İstanbul Belediye, Fenerbahçe ve Sivasspor maçlarının önemine dikkati çeken Ertuğrul Sağlam, kesin konuştu: 'Dört takım da ligin sonuna kadar yarışın içinde olur. Ancak biz önümüzdeki 4 maçı kayıpsız geçersek, işi bitiririz' 12.3.2008 4’ün 2’si rakiplerle Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, şampiyonluk yarışının çok çetin geçtiğini, ama önlerindeki 4 maçı kazanmaları durumunda ipi kendilerinin göğüsleyeceğini iddia etti. Takipçileri Galatasaray, Fenerbahçe ve Sivasspor’un da ligin sonuna kadar yarışın içinde olacağını vurgulayan genç teknik adam, “Önümüzde birbirinden kritik ve zorlu 4 maç bulunuyor. Trabzonspor, Büyükşehir Belediye, Fenerbahçe ve Sivasspor engellerini kayıpsız atlatırsak, şampiyonluk ipini göğüsleriz” diye konuştu. Taraftarın dikkatine Taraftarlara bugüne kadar stresten uzak rahat maçlar izlettiremediklerini de söyleyen Sağlam, şöyle devam etti: “Tüm sıkıntılara karşın onlara galibiyetler verdiğimiz için mutluyuz. Umarım bundan sonra daha rahat maçlar seyrettiririz. Tüm çabamız bu yönde. Onların gücünü çok önemsiyoruz. Şampiyonluk yolunda bize büyük katkıları olacağına inanıyoruz. Ama haftalar azaldıkça stres artıyor. Bu nedenle daha sakin ve dikkatli olmalılar. Hep beraber arzu ettiğimiz yerlere ulaşacağımıza inanıyorum.” |
inşallah |
doğru tespit ama sorun işte bu dört final maçını oynamakta final maçlarını kazanan şampiyon olacak |
4 maçı kazanırsak şampiyonluk gelir zaten.Bu 4 maçtan 10 puan aldığımız takdirde bile şampiyon olacağımıza inanıyorum... |
Taraftar yapması gerkeni iyi biliyor yeterki sizlerde yapmanız gerekeni yapın hocam arkanızda değil yanınızdayız. |
inşşş |
inşallah |
puan kaybettiğimiz an liderlikten 4.lüğe düşeriz ona göre hoca. |
Alıntı:
|
sivasla ezikleri mutlaka yenmeliyiz...yenersek çok avantajlı bir durumda oluruz... |
hicbir maci kaybetmemeliyiz bu 4 macida kazanirsak sampiyonuz diyorum artik ben fb ve sivasi yenecegimizi dusunuyorum yeterki bu maclari dusunuyoruz diye diger 2 sinden 1nde puan kaybetmeyelim 4unude kazanirsak sampiyonuz diyorum |
INSALLAH |
Şu sivasa kıl oluom ben..Feneri yeneriz de.. |
zaten şu ilk 4 haftayı kazasız bi atlatırsak geri kalan maçlar bir nebze olsu kolay ve rahat gecer önemli olan ilk 4 maçımız ve hepside zirve ortakları |
yarabbım buyuk alırız 4 macıda bakarız ısımıze... |
polat armut dalda sallanır sallandıkça ballanır...........................inönüde üfledık hala mayasıllı büzük gibi ötüyon anlamıom polattttttttttttt |
polat armut dalda sallanır sallandıkça ballanır...........................inönüde üfledık hala mayasıllı büzük gibi ötüyon anlamıom polattttttttttttt |
bu 4 mactan en az kayıpla kurtulmamız lazım puan kaybetmediğimiz takdirde artık şampiyonuz diyebiliriz |
Türkiye`de Saat: 13:23 . |