![]() |
Schildenfeld savunmaya! Göz sinirlerindeki rahatsızlığı nedeniyle bir süre hastanede tedavi gören Hırvat yıldız, pazar günü ilk 11'de olacak. Siyah -beyazlı ekibin ara transferde renklerine bağladığı Gordon Schildenfeld'in, hafta sonunda oynanacak Trabzonspor maçında yeniden ilk 11'deki yerini alacağı belirtildi. Göz sinirlerinde yaşadığı rahatsızlık nedeniyle bir süre hastanede tedavi gören ve takımdan ayrı kalan Hırvat oyuncu, dünden itibaren yüzde yüz kapasite ile çalışmalara başladı. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3DTeknik direktör Sağlam'ın, Gordon'u pazar günkü derbide banko sahaya süreceği öğrenildi |
Yarabbi bizi BAKİ' den kurtardığın için binlerce şükürrr |
Çok çektik şu sakatlıklardan.Bu seneyi atlattıktan sonra teknik heyetimizin bu yönde çok iyi bir araştırma yapması gerekir.Bu kadar sık yaşanan sakatlığın mutlaka bir sebebi vardır. |
Adam hem yeni geldi hemde 2 -3 haftadır meydanda yok, işallah yerini yadırgamaz. |
Bi zahmet bu maçta çıkıp oynasın bare... |
1 2 maclık göstergeye göre en büyük zahafımız olarak gördüğüm yandan gelen hava toplarında etkiliydi inş böyle dewam eder |
İyi bi performans göstermesini bekliyorum en azından Baki`den daha iyi olacağı kesin. |
baki aslında iyi niyetli oynuo ama dengesiz işte:D inş gordon ayak uydurur takıma |
baki iyi ama biraz şanssız. |
inşallah iyi oynarda bir kez daha transfer hüsranla sonuçlanmaz |
sanırım oynamayacakmış bugün yapıplan hazırlık maçındada oynamamış yüksek topları görmede sorun yaşıyormuş :S:S |
baki yokken daha az hata olur diye düşünüyorum en azından kafasıyla rakibe gol pası veren birisi olmaz!!! |
ya arkadasların ben toramanın sag bek oynamasını kabullenemıyorum bu nasıl ıs yaa...toraman ne alaka sag bekte....sımdı serdar oynamaya baslarsa ne olacak... |
gordon 'un sezon sonu sozleşmesi feshedılcekmiş ntv spor soledi |
Alıntı:
|
Ya neyleyim sezon sonunu bu sezon lazım bu adam bize taraftarı büyük transfer yapcam diye galyana getir ondan sonra kimsenin duymadığı bilmediği adamı al o da sakat çıksın büyük başarı valla alkışlıyorum.. |
bi oyuncuyu beyendim oda kör çıktı:D |
Türkiye`de Saat: 01:32 . |