![]() |
Uğur Boral'ı istemediler Son günlerde yıldızı parlayan Uğur Boral'ı Beşiktaş'a getirdiğini söyleyen Seyit Ateş, "Ama Lucescu istemedi" yorumunu yaptı. Beşiktaş'ta bir dönem altyapı koordinatörlüğü yapan Seyit Ateş, F.Bahçe'nin son günlerde parlayan yıldızı Uğur Boral konusunda Lucescu'ya sitem etti. Ateş, "Beşiktaş'a getirilip de alınmayan yetenekli oyuncu sayısı elbette çoktur. Ama Uğur Boral'ın hikayesi farklı. Ben Uğur'u Beşiktaş'a getirdim ve 'İşte geleceğin yıldızı' dedim. Ama çok uğraşmamıza http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Drağmen Lucescu'yu ikna edemedik. Bir Beşiktaşlı olarak çok üzüntülüyüm" dedi. istemediler |
pek inanmadım ama doğruysa yazık olmuş . |
uğurda bizim serdar özkan gibi daha 2 maç iyi oynadı önemli olan gerisini getirmek iyi futbolcu öyle 2 maçla olunmuyor |
off be amma yaptınız uğur boralı bizim serdarın karşısında oynasında görelim bi. öyle 2 maçlık performansla yıldız olunacaksa işimiz var |
önemli olan istikrar serdar ö. gibi yeteneğimiz var bi halt ettiği yok |
kayıp değil... |
serdarı tercih ederim. |
aman o da eksik kaldın bea |
Alıntı:
|
luce iyi yapmış bence çünkü uğur bize uygun bir futbolcu değil tam bie ezik onun için eziklere daha çok yakışıyor |
Bizim türk medyası işte.İki maçta adamı göklere çıkarırlar 1 maçlada yerin dibine sokarlar.İki üç maç sonra görürüz bakalım uğur boralı...Böyle çok oyuncu var türkiyede,önemli olan istikrar... |
uğur boralın topa vuramadıgı günleri unutmayalım bize bir iki maclık yıldız lazım değil |
Alıntı:
|
3 hafta içinde uğuru isteyenler iyiki almamışız diyecekler. |
öyle yada böyle o hareketi yaptı mı tribünlere?yaptı. iyiki gelmemiş |
iyikide istememiş |
ugurun futbolunu tartışmam ama lucescunun genc oyunculara şans vermedigi konusunda hem fikirim.. |
Alıntı:
fb de oynarken Rüştü'den öyle bir hareket gördünüz mü hiç?, ya da fb, gs yada trabzonsporda oynarken Sergen den öyle bir hareket gördünüz mü? Sonuçta ben başka takıma transfer oldum diye diğer trübünlere hareket çekerim diyen bir kişi de ahlak eksikliği vardır. Açıkçası Beşiktaş'ta karakterli oyuncu görmek isterim. Sonuçta rakibine saygı duymayan, profesyonelliğin ne anlama geldiğini bilmeyen bir futbolcunun, Beşiktaş ta oynayıp oynamamasını tartışmak bence yersiz. 2 maç iyi oynamış, 4 maç daha oynar, sonra özüne döner. kendi karakterine uygun bir takıma da transfer oldu, onun için hayırlısı olsun. Tabir yerinde ise tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş. |
inanmıyorum pirim yapmaya çalışıyorlar.:vroam: |
iyi oyuncu alınsaymış süper olurmuş |
kayip degil bence cokda umrumda degil uguru kabul etmemeleri |
saman alevi yahu üzülmeye değmez... Tello var şimdi. Aydın var... Hiçbirini değişmem. |
2 3 maçla yıldız olunmuyor devamı olursa o zaman yazık olmuş olacak ama bir erde de lucescunun ildiği vardır dıye dusunuyorum |
haha babasi bile istememis, biz istek ne yazar:D haha |
onun ruhu ezik bizim takımımızda barınamaz:) |
katiliyorum:D |
bu ugur kim uLan!!!! :D |
dedim ya kurban, köftecinin biladerimis |
onun ben :D |
Bu tür haberler Beşiktaşımızı karıştırmak için söylenen sözlerdir aldırmayın nede olsa KOLPA basın... |
aynen;) |
oda gelse oynamazdı emınım ıbrahım akın vardı ne oldu oynamadı...bunlar hıkaye oynatamadıktan sonra getırsen ne olur. |
Uğur'un arkasında Carlos veya Wederson olmadığında sol kanat E-5 gibi gelen gelene. Bence yetenekli olabilir ama tek yönlü oynaması onu bir yıldız olmasından uzaklaştırıyor.. |
gelmedı ı olmuş saman alevi gibi görün bak |
Türkiye`de Saat: 16:27 . |