![]() |
ya illa uğraşıcaklar boşverin arkadaşlar onlar gibi satılık değiliz kimse takmasın konuşuyolar işte beee:):):) |
biyerdede haklı. bizimkilerde bi maçta olsun 20-30 dakikada maçı koparıp 3-0 öne geçemiyolarki. 1-0 kazanıyoruz yada son dakikada gol atıyoruz. bunu konuşacak duruma getirenler utansın! |
Bunları inönüye gömmeden gelen sampiyonluğu kabul etmeyiz.Gsnin kellesini aldık simdi sıra ts de ve eziklerde |
en azından hakkımızla kazanıyoruz uğur sizin gibi kazanmıyoruz.. |
Aslında doğru konuşmuş nedenmi kendileride geçtiğimiz hafta kazandılar iki golleri ofsayt birisi faul. Kim neyin ne olduğunu biliyor siz ancak kendi taraftarınızı kandırırsınız,Samiyen`de haksızlığa uğradığınız zaman emzik ağızda ağlarsınız,Kadıköy`de verilemyen buz gibi golümüzle bizi yendiğiniz zaman çılgın gibi sevinirsiniz her zaman söylemişimdir alayınız ********siniz. |
Dinledim röportajı...Bunları kendisinin söylediğine bile inanmıyorum ben.Kendi içinden geçenleri değil,azizin ona ilettiklerini aynen söylemiş bence.Fenerli yöneticiler ve başkanlar bu oyunları çok iyi yapıyor çünkü, aynen adnan polat gibi...Bizim bunları takmamamız lazım artık,geçtik bu işleri.Şuanda lideriz,herkes atıp tutar bizim hakkımızda.Biz maçlarımızı kazanalım onların susacağı günde gelir ozaman... |
Kaale almamak lazım.Oda kendi camiasına kendi taraftarına şirin görünmek için böyle abuk sabuk açıklamalar yapıyor.Burda yapılacak en önemli iş futbolcularımıza düşüyor.Bu lafları bu adama yedirmek onun için şimdi değil febe maçından sonra bu adamın yüzünü görmek isterim.Ama o zaman ortaya çıkacak yüz varsa tabiki |
bi maç iyi oynadı dile geldi beyfendi |
ne efendi :D:D:D:D:D |
Evet belli herkes kimim nasıl kazandığını görüyor.Sizin Manisa maçı gibi mesela...... İnönüde de bileğinizin hakkı ile kazanın ondan sonra görüşelim. |
Türkiye`de Saat: 18:55 . |