![]() |
Beşiktaş-Trabzon bilet fiyatları Beşiktaş-Trabzon bilet fiyatları Turkcell Süper Lig'in 26. haftasında, lider Beşiktaş ile Trabzonspor takımları arasında 16 Mart Pazar günü yapılacak maçın biletleri yarın satışa çıkarılacak. BJK İnönü Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçın biletlerinin yarın saat 11.00'den itibaren tüm Biletix gişeleri, 0216 556 98 00 numaralı Biletix Call Center ve biletix.com.tr internet adresinden satışa çıkartılacağı bildirildi. Maç için belirlenen bilet fiyatları şöyle: VIP Üst B-E: 400 YTL VIP Üst A-F: 275 YTL VIP Alt A-F: 175 YTL VIP Alt B-E: 200 YTL VIP Alt C-D: 275 YTL Numaralı Orta: 175 YTL Numaralı Kenar: 150 YTL Kapalı Üst: 125 YTL Kapalı Alt: 90 YTL Yeni ve Eski Açık: 40 YTL |
Fiyatlar uçuk gibi gözüküyor ama Beşiktaş`ıma helali hoş olsun ordayızinşallah Trabzonu`da yenip,şampiyonluğa bi adım daha yaklaşacağız. |
keşke maça gidebilsemde fiyatların 3 mislini ödesem :( |
Alıntı:
|
hmmm biraz ucuk geldi ama napalm tribun askı bambaska :D ankaradan gidicess artıqınn :d |
ehehehe insanın kombinesinin olması ne güzel bişey ya :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
olsa bütün günümü orda geçirim bjklilerle ya |
evet fiyatlar normalin üstünde gözükebilir ama beşiktaşıma helal olsun |
Beşiktaşımıza HELAL olsun-.! |
Beşiktaş-Trabzon maçı biletleri satışa çıktı A.A. Turkcell Süper Lig'in 26. haftasında, lider Beşiktaş ile Trabzonspor takımları arasında 16 Mart Pazar günü yapılacak maçın biletleri satışa çıkarıldı. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
beşiktaşımıza helal olsun ama bıraz fiyatlarıı dusurebılırz. en azındn ts maclrında |
bence normal bu fiyatlar klup sezon basinda kombine satarak bu biletlerin yari fiyatina satiyor toplam olarak taraftar eger kombinelere ilgi gostermis olsa bugun bilet fiyatlarindan kimse bahsetmiyor olurdu turkiyede yasasam bu fiyatlara can kurban der giderim helali hos olsun kartalima |
gideRsm vip altayımm inş. |
Biletlere yoğun ilgi Biletlere yoğun ilgi http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...8_bilet280.jpg Siyah-Beyazlı futbolseverler, pazar günü Trabzonspor ile İnönü Stadı'nda oynanacak karşılaşmanın biletlerine yoğun ilgi gösteriyor... 13.3.2008 Siyah-Beyazlı futbolseverler, pazar günü Trabzonspor ile İnönü Stadı’nda oynanacak karşılaşmanın biletlerine yoğun ilgi gösteriyor... Dün satışa sunulan biletlerin büyük bir bölümünün gün içinde tükendiği belirtildi. Yetkililer Galatasaray derbisinde olduğu gibi karaborsa satışı engellemek için bir kişiye en fazla 10 bilet satılması için talimat verdiler. Dün satışa çıkarılan biletlerin fiyatları şöyle: Kartal’da iki eksikSakatlar nedeniyle bu sezon kadro kurmakta sıkıntı yaşayan Ertuğrul Sağlam’ın yüzü güldü. Zorlu Trabzonspor karşılaşmasında, İbrahim Kaş ile Edouard Cisse dışında eksik bulunmadığı açıklandı. İnönü Stadı’ndaki 90 dakikada Mert Nobre ile Serdar Özkan sarı kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek ve İstanbul BŞB mücadelesinde forma giyemeyecek |
Bir kişiye en fazla 10 bilet satmak karaborsayı engeller mi acaba bunu düşünmek lazım 5 ti neden10 oldu acaba bunuda düşünmek lazım ?? Bayağı bir düşündürücü. Dehşete kapıldım. |
ohh be kapalı alt manyak olucak bu maç |
bu maçı taraftar almalı. taraftar formunda olursa. kazanacağmızdan şüphem yok. |
Bütün stad yine dolucak anlaşılan Trabzon da yaşayacak cehennemi. ŞAMPİYON BEŞİKTAŞIM NE İSTERSEN İSTE BENDEN :D |
bende taaaa ç.kale bigadan gelicem isterse milyar olsun alayına gider. |
ben bilet bulamadım ya dün bütün gün gezdim karaborsaya düştü biletlerin çoğu heralde |
Türkiye`de Saat: 07:34 . |