![]() |
Ricardinho resmen gidiyor Ricardinho resmen gidiyor Beşiktaş, Brezilyalı yıldızı Ricardinho ile yollarını resmen ayırıyor. Tecrübeli futbolcunun, ülkesinin üst düzey takımlarından Sao Paolo ile anlaştığı öğrenildi Ricardinho, yarın İstanbul’dan ayrılarak, Sao Paolo ile son detayları görüşmek için Brezilya’ya gidecek. Transferin hafta sonunda netleşmesi bekleniyor. Star gazete |
Birtürlü verim alamadık şu adamdan ya laf geldiğinde ben alexten iyiyim diyor ama ses var görüntü yok |
Hiç inandırıcı gelmedi haber valla...Gideceği kesin de bu anca sezon sonuna olur, şimdi değil... |
daha sezon bitmedi nereyee :) |
bencede gitsin artık... |
Zaten sezon sonunda gideceği belli de şu an için böyle birşeyin gündemde olması saçma olmuş. |
Gitmesin,yazık olur bu adama.Bence yedekte tutmakta fayda var.Yönetim bundan daha iyisini alabilirse ki hiç zannetmiyorum ancak o zaman gönderilsin yoksa çok büyük kayıp olur takımımız adına |
Alıntı:
sahada isimler yürümez gördük nasıl iyi oynadığını o zamanındaymış ama yaşlandı artık |
zorla tutacak değiliz istiyorsa gitsin ama zamanlama çok yanlış bence sezon sonu gitsin gidecekse |
Bu haberleri provakasyon olarak algılıyorum.Çünkü,takımımız şampiyonluğa gidiyor.Elbetteki bunu çekemeyecekler,bu tür yollara başvuruyorlar... Saygılar, |
Alıntı:
|
jasmin kaç para alacağız.:) |
sezon sonunda gider bence |
Alıntı:
daha bildirilmedi para konusu ama alınca paylaşırız merak etme:D |
ya ricardinho iyi futbolcu tamam ama nedense beşiktaşa uymadı bazen olur böyle şeyler umarım daha iyisini buluruz:) |
gidecek ama bence sezon sonunda zaten bi faydasını göremedik |
kesinlikle yanlışlık hemde külliyen..rico paşa önemli bi oyuncu dahada önemlisi beşiktaşımız şampiyonluk yolunda ilerlio ken rico paşa ya çok ihtiyacımız var..bence yönetim ve taraftar lar olarak büyük beşiktaş camiası olarak rico paşayı bağrımıza basıp onu kazanmamız lazım..cocuk dışlandını hissedıo doğal olarak,onu kazanıp bize yararlı olmasını sağlayalım,ilerleyen haftalarda görücez faydasını ben inanıyorum... |
ii gitsinde biz ne kadar para alacağız bu taransferden |
Beşiktaş'tan Ricardinho açıklaması Beşiktaş'tan Ricardinho açıklaması Beşiktaş'a 2006-2007 sezonunun başında Brezilya'nın Corinthians takımından 1.7 milyon Dolar bonservis bedeli ile transfer olan ve 1 yılı obsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzalayan Ricardinho'nun Siyah-Beyazlı ekipte kalıp kalmayacağının sezon sonu belli olacağı öğrenildi. 32 yaşındaki Brezilyalı oyuncu geldiği günden bu yana kendisinden beklenen performansı sergileyememiş ve bu sezon yaşadığı sakatlıklarla da takımını bir çok maçta yalnız bırakmıştı. Yıllık 1 milyon 750 bin Euro ücret alan Ricardinho'nun bugüne kadar gösterdiği performans sonucu sezon sonu 1 senelik obsiyonunun kullanılmayacağı ve önümüzdeki yıl başka bir takıma transfer olması beklenirken, Beşiktaş yönetimi henüz böyle bir karar almadığı ve bu konunun şuan için gündemlerinde olmadığı kaydedildi. BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ, RICARDINHO'NUN MENAJERİ İLE GÖRÜŞTÜ 10 Mart Pazartesi günü İstanbul'a gelerek Siyah Beyazlı yöneticilerle görüşün Ricardinho'nun menajerleri, Brezilyalı oyuncu için bazı teklifler olduğunu ve Beşiktaş Kulübü'nün Brezilyalı futbolcuyu satıp satmama konusunda ne düşünüdükleri sorusuna sezon sonu yeniden masaya oturulacağı ve şartların tekrar gözden geçirileceği cevabını aldılar. SİYAH BEYAZLI YÖNETİM:"ŞAMPİYONLUK YOLUNDA TÜM FUTBOLCULARIMIZA İHTİYACAMIZI VAR. ŞU ANDA HİÇ BİR FUTBOLCUMUZ SATILIK DEĞİL" Yapılan görüşmede 32 yaşındaki tecrübeli oyuncuya özellikle Brezilya'dan teklif olduğu, ancak menajerinin kulüp ismi vermediği öğrenildi. Siyah Beyazlı yöneticilerin, yapılan görüşmede Süper Lig'de son 9 haftaya girilidiğini ve bu sezon şampiyon olmak için kadrolarında yer alan her futbolcuya ihtiyaç duyduklarını, Ricardinho'nun da Beşiktaş'tan ayrılıp ayrılmayacağının sezon sonu yapılacak görüşmeler sonrası belli olacağını ifade ettikleri öğrenildi. Böyle bir dönemde hiç bir futbolcularının satılık olmadığı vurgulayan yönetim kurulu üyeleri menajerlere "Ricardinho şu anda Beşiktaş'ın futbolcusu ve şampiyonluk yolunda ona da ihtiyacımız var. Biz böyle bir dönemde hiç bir futbolcumuzu satamayız. Ricardinho'nun takımdan ayrılıp ayrılmayacağını sezon sonu yapacağımız görüşme sonrası karar veriririz" dedikleri belirtildi. Bu gelişme üzerine menajerlerin durumu Ricardinho'ya ilettikleri ve transferi ilei ilgili teklifleri sezon sonu görüşme kararı aldıkları kaydedildi. 13.03.2008 http://www.sporx.com/i/b.gif Kaynak : DHA |
HErhalde gider sezon sonu. Bugün basında da gideceğine ve hatta bir kulüp ile anlaştığına dair haberler çıktı. Kulüptende açıkça bir yalanlama gelmemiş bana sanki o haberi desteklercesine bir açıklama yapılmış gibi geldi. Adam koşsa biraz kanatta falan değerlendirmeye çalışırdık ama ııhh.. |
La onu Rubin Kazan a satin, bir de üstün 10 Milyon € alin. Trabzon kadar olamíyormusunuz??? |
hemen gitsin |
ricardinho gittigi haberini ilk veren kisiye yemek ikram edicem.. :D kurtulamadik gitti... sezon sonuna kadarda kalir gibi geliyor bana... |
gitsinde sezon sonu |
yaw satın gitsin şunu. aldığı nefes zarar. geldiği günden beri 4 gözle gönderilmesini bekliyorum! adam bildiğimiz ricardinho değil artık! |
e bi zahmet rico gitsin artık |
asparagas haber sezonun bitmesine 2 ay var nereye gidiyor yalan:elefant: |
Türkiye`de Saat: 07:14 . |